gittigidiyor

Honda Togg'a kafa tuttu ama ancak 211 Km hız ile....

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Türkiye'nin yerli ilk elektrikli otomobili Togg yollarda boy göstermeye devam ediyor. Honda Civic kullanan bir sürücünün test sürüşündeki Togg'a yetişmeye çalıştığı görüntüler sosyal medyaya damga vurdu. Honda sürücüsü uzun uğraşlar sonucu Togg'u yakalarken, o sırada hız göstergesinin 211 kilometreye ulaştığı görüldü

Önceki gün ilk teslimatı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yapılan Türkiye'nin ilk yerli elektrikli otomobili Togg'un çekilişi de tamamlandı. Aracın test sürüşleri devam ederken, sosyal medyada paylaşılan bir video gündem oldu.

Honda Civic model bir aracın sürücüsü, test sürüşü için trafiğe çıkan Togg'la otobanda adeta kapıştı. Honda sürücüsü Togg'a yetişebilmek için büyük çaba sarf etti.

İBRE 211 KİLOMETREYİ GÖRDÜ
Cep telefonu kamerasıyla kaydedilen o anlarda Togg ile yarışan Honda'nın hız göstergesinin 211 kilometreyi görmesi dikkat çekti. Görüntü kısa sürede en çok izlenenler arasına girdi.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst