gittigidiyor

Honor’dan yeni tablet modeli...

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Teknoloji dünyası hemen her gün yeni bir cihaza ev sahipliği yapıyor. Yakın zamana kadar Huawei’nin bir alt markasıyken, malum sorunlardan sonra Çinli teknoloji devinden tamamen ayrılarak bağımsız bir marka haline gelen Honor’da, düzenlediği lansmanla birlikte birçok yeni cihazını resmen tanıtmış oldu.

Çinli şirket tarafından tanıtılan Honor Pad X8 Lite modeline baktığımız zaman, bu cihazın ön yüzeyinin 1280 x800 piksellik çözünürlüğe sahip LCD ekrana emanet olduğunu görüyoruz. 9,7 inç büyüklüğünde bu ekranın hemen üst kısmında ortalanmış kameranın boyutu ise yalnızca 2MP.

Honor’un yeni tablet modeli, tablet meraklılarının hoşuna gidebilir​

Gücünü MediaTek tarafından üretilen Helio 680 yonga setinden alan Honor Pad X8 Lite 3GB RAM + 32GB dahili depolama alanı ve 4GB RAM + 32GB dahili depolama alanı seçenekleriyle geliyor. Elektriksel gücünü 5100mAh’lık bataryasından alacağı belirtilen tablet aynı zamanda 10W’lık hızlı şarj teknolojisini bünyesinde bulundurmayı da ihmal etmiyor.

Tabletin arka yüzeyine baktığımız zaman, mütevazi özelliklerin burada da devam ettiğini görüyoruz. Öyle ki tabletin tek kameradan oluşan arka kamera yapısı yalnızca 5MP’lik bir çekim kalitesi sunuyor. Ayrıca bu kamerayı destekleyen herhangi bir flaşın olmadığını da söyleyelim.

460gram ağırlığıyla, yarım kilonun biraz altında olan Honor Pad X8 Lite modeli kutudan Android 12 tabanlı MagicUI 6.1 işletim sistemi ile çıkacak. Cihazın ülkemizde de satışa sunulacağı belirtilirken, ne küresel pazar ne de Türkiye pazarı için henüz bir fiyat açıklanmış değil.


honorpad-iknv-cover-ZVhL_cover.jpg.webp
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst