gittigidiyor

Hootsuite Nasıl Kullanılır ?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Hootsuite Nasıl Kullanılır ?[/h][h=2]Sosyal medya siteleri için geliştirilen hootsuite nasıl kullanılır ? Bu yazımızda bu konuya değindik.[/h]
hootsuite-nasil-kullanilir.png
Günümüzde artık sosyal medya şüphesiz hayatımızın bir parçası oldu. Eğer birden çok sosyal medya mecrasını aktif olarak kullanıyorsanız takip etmek biraz zor olabilir. İşte bu düşünceyle yola çıkarak sosyal medya hesaplarınızın yönetimini kolaylaştırılan hootsuite uygulaması geliştirildi.
Hootsuite uygulaması ile tek bir noktadan tüm sosyal medya hesaplarınızı yönetebilirsiniz. Ayrıca bu uygulama sayesinde paylaşımlarınızı istediğiniz saate ayarlayıp o saatte paylaşımın otamatik yapılmasını sağlayabiliyorsunuz. Hootsuite uygulamasını ister bilgisayarınızdan web sitesi aracılığıyla isterseniz telefonunuzda android ve iOS uygulamalarıyla kullanabilirsiniz.
Hootsuite Nasıl Üye Olunur ?
Hootsuite uygulamasını kullanabilmek için www.hootsuite.com sitesine girmek veya app store veya gooogle play marketten uygulamayı indirmeniz gerekiyor. Bu işlemi hallettikten sonra hootsuite üyeliği oluşturmanız lazım bunu da isterseniz facebook, Google+ , twitter hesaplarınızla kolay bir şekilde oluşturabilirsiniz.
Hootsuite Hangi Sosyal Mecraları Destekliyor ?
Facebook, twitter, instagram, youtube, foursqare, linkedin gibi 35 farklı sosyal medya uygulamayı içermektedir.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=3]Hootsuite Nedir Kullanımı Nasıldır.[/h]Hootsuite Sosyal medya yönetim paneli desek yanlış olmaz. Bireysel ya da kurumsal sosyal medya ile ilgileniyorsanız çoğumuzun farklı platformlarda birden fazla hesabı olduğu için bu hesapların tamamını tek bir yerden takip edebilmek işlerimizi çok kolaylaştırır. İşte bu kolaylığı Hootsuite bize sağlıyor. Sadece sosyal medyada var olmak için değil, google aramalarında ön plana çıkmak için de bu aracı kullanabilirsiniz. Tüm hesaplarınızdan bir link paylaştığınızda o linkin indekslenme süresi kısalır. Çok hızlı indekslenmekle kalmaz o linkin sıralaması ve trustrank değeri de yükselir. Sosyal medya 2 yıldır Google algoritması üzerinde ağırlığını artırdı hatta author rank değerlemesi sisteme alındığından beri çok önemli hale geldiHootsuite sayesinde hangi sosyal medya hesaplarını kontrol edebilirsiniz.
  • Twitter hesaplarınızı
  • Facebook hesaplarınızı,
  • Google plus hesaplarınızı,
  • Linkedin hesaplarınızı,
  • Foursquare hesaplarınızı,
  • WordPress hesaplarınızı
  • Myspace hesaplarınızı,
  • Mixi hesaplarınızı
HootSuite-nedir2
Tek panelden yönetebilirsiniz. Hootsuite sadece web üzerinden değil masaüstü uygulamasıyla evden, andorid ve ios uygulmasıyla cepten, tabletten, her yerden kullanılabilir. Hootsuite neler yapar nasıl kullanılır ona bakalım[h=4]Hootsuite Özellikleri[/h]
  • Tüm hesaplarınızı tek panelden yönetme
  • Zamanlanmış mesajlar yollama
  • Analytics ve facebook insight gibi servislerle entegrasyon
  • RSS desteği
  • Kullanım kolaylığı
  • Her yerden hesaplarınıza ulaşabilme
  • Lokasyon ekleyebilme
  • App ekleyebilme
  • Hootsuite entegrasyon
  • Raporlama
  • Profil takipçi özellikleri
hootsuite-kullanimi
Youtube, flickr, salesforce, instagram, mailchimp, evernote, stumpleupon, reddit, vimeo, blogger ve daha bir çok platform ile entegre edilebiliyor. ancak bunlardan bir kısmı ücretli fakat yeteri kadar app entegrasyonu bulunmakta. Programın başka bir özelliği de grup çalışmasına oldukça yatkın bir yapıya sahip olması[h=5]Hootsuite Nasıl Kullanılır[/h]Hootsuite Kullanımı oldukça basit bir program programa kayıt olduktan sonra karşınıza hangi hesapları yüklemek istediğinizi soran bir pencere açılıyor oradan twitter facebook vb platformlardan birini seçip şifrenizi ve kullanıcı adınızı seçip onay veriyorsunuz. ardından hesabınız sizden izin istiyor izni onayladıktan sonra panelde hesabınız görünüyor. Bunun gibi bir çok hesap tanımlayabilir, toplu halde mesajlar yollayabilirsiniz. Ayrıca raporlar alabilir. hesaplarınızdaki hareketleri ayrı sütunlardan görebilirsiniz. kısacası Hootsuite gerçekten önemli bir ihtiyaca cevap veren sosyal medya hesap yönetimi araçlarından birisi, bir çok hesap yönetim aracı var ancak içlerinde en kullanışlısı diyebilirim.[h=6]Hootsuite indir[/h]Yazının sonundaki linkten kullandığınız tarayıcıya göre ya da ihtiyacınıza göre en uygun hootsuite indirebilirsiniz. konuyla ilgili sorularını öneri ve eleştirilerinizi bize bildirmeyi unutmayın sevgilerhootsuite indirme linki
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst