gittigidiyor

Horizon: Zero Dawn, müziklerinden dolayı bir ödül aldı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Horizon: Zero Dawn, müziklerinden dolayı bir ödül aldı

Bizim aklımızda pek kalmamış Horizon: Zero Dawn müzikleri fakat geliştiricilere ve ekipteki bestecilere, yepyeni bir ödül kazandırdı bu müzikler.


Çıkış yapmadan önce ve tabii çıkış yaptığı zaman birçok ödüle layık görülen ve o ödülleri toplayan Horizon: Zero Dawn, müzikleri üzerinden pek ödül alamamıştı. Geçtiğimiz günlerde ise; televizyon, sinema, reklam ve video oyunu alanlarındaki müzisyenlere, en iyi müziklerinden ötürü ödüller veren The Jerry Goldsmith Awards 2017 sırasında Horizon Zero Dawn, en iyi orijinal müzik ödülünü aldı. Bu ödül sırasında; Joris de Man, The Flight, Niels van der Leest, Jonathan Williams ve Lucas van Tol gibi birçok müzik bestecisi de anıldı.


35562860142_0a27dc9c6a_o.jpg

PlayStation 4 ve PlayStation 4 Pro konsollarına özel olarak çıkışını gerçekleştirmiş olan Horizon: Zero Dawn, 2017 senesi bitmeden ilk genişletme paketine kavuşacak. The Frozen Wilds isimli bu paket hakkında daha önce, “E3 2017etkinliği sırasında ilk kez gösterilen ve Horizon: Zero Dawn için bir genişletme paketi olmaya hazırlanan The Frozen Wilds hakkında bugün yeni bilgiler yayımlandı. Fakat yayımlanan bu bilgiler, pek de resmi değil. Öyle ki, bu bilgiler, bazı oyun sitelerinin, genişletme paketi için yayımlanan videoyu analiz etmeleri ile birlikte ortaya çıktı. Bu analizlerden ilki, oyunun geçeceği yer hakkında. Horizon Zero Dawn evreninden bakacak olursak, The Frozen Wilds ile Ban-Ur isimli bir bölgeye gideceğiz. Ban-Ur, tahmin edebileceğiniz gibi Banuk kabilesinin ana vatanı olacak. Bu bölgenin oyun içerisinde ekleneceği yer ise, Sacred Lands ve Sundom’un kuzeyi olarak belirtiliyor. Fakat sizlere vereceğimiz bilgiler, bu kadar ile sınırlı değil!” demiştik.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst