gittigidiyor

!!! Hotbird Sky İtalia Paketlerindeki son durum

lefkeli303

Aktif Üye
Katılım
7 Ocak 2013
Mesajlar
11
Tepkime puanı
0
Puanları
1
Konum
merkez
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır araştıyorum.Hotbird uydusu sky italia paketlerinden hala ses yok bir gelişme var mı acaba ? Server ile izleme şansım veya başka türlü ( iptv olarak harici) direk uydu üzerinden izlemek istiyorum.Dün bir server denedim sky sporta açıldı ama ekran gelmedi sadece ses vardı.Yardımcı olacak arkadaşlar varsa konu ile ilgili memnun olurum.Sinyal seviyem %98 çekiyor bir problem yaşamıyorum onunla ilgili kullanmış olduğum recever Redline TS 5000 cı plus youcam serverim var.Saygılar.
 

coolmeen

DREAMBOX TEKNİSYENİ
Administrator
Katılım
11 Haz 2012
Mesajlar
10,804
Tepkime puanı
645
Puanları
113
Konum
ULM Donau
Sky İtalia belkide 3 yıldır kapalı durumdadır.Ancak ip tv ile seyredebilirsiniz.
 

lefkeli303

Aktif Üye
Katılım
7 Ocak 2013
Mesajlar
11
Tepkime puanı
0
Puanları
1
Konum
merkez
teşekkürler arkadaşlar bilgi verdiğiniz için önceden izleniyormuş cihazıma sadece xtream codes yükleniyor
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst