gittigidiyor

House of the Dragon' 2. Sezon Onayını Aldı!

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Game of Thrones hayranlarının uzun bir süredir beklediği 'House of the Dragon' dizisi geçtiğimiz pazar akşamı ekranlara döndü malumunuz. İlk bölümü çıkan dizi, 10 milyon kişi tarafından izlenerek HBO tarihinin en iyi açılış yapan yeni dizisi olmuştu.

Daha ilk bölümü yayınlanan dizi böylesine bir başarı elde edince bir müjde geldi. HBO, House of the Dragon'ın dizisinin 2. sezonuna resmen onay verdi!


Son sezonuyla bizleri hayal kırıklığına uğratan Game of Thrones evreni, 'House of the Dragon' dizisiyle tekrar ekranlara döndü biliyorsunuz ki.​

Son sezonuyla bizleri hayal kırıklığına uğratan Game of Thrones evreni, 'House of the Dragon' dizisiyle tekrar ekranlara döndü biliyorsunuz ki.



Geçtiğimiz pazar akşamı yayınlanan House of the Dragon, 10 milyon kişi tarafından izlenerek HBO tarihinin en iyi açılış yapan yeni dizisi olmuştu.​

Geçtiğimiz pazar akşamı yayınlanan House of the Dragon, 10 milyon kişi tarafından izlenerek HBO tarihinin en iyi açılış yapan yeni dizisi olmuştu.



HBO, daha ilk bölümü yayınlanan House of the Dragon dizisine 2. sezon onayını verdi! 🔥

Şimdi gelelim esas meselemize... HBO, daha ilk bölümü yayınlanan House of the Dragon dizisine 2. sezon onayını verdi! 🔥


Hatta, HBO’nun üst düzey yetkilisi Francesca Orsi, şöyle de bir açıklama yaptı:​

Hatta, HBO’nun üst düzey yetkilisi Francesca Orsi, şöyle de bir açıklama yaptı:


“Tüm House of the Dragon ekibinin birinci sezonda başardıklarıyla gurur duyuyoruz. Olağanüstü oyuncu kadromuz ve ekibimiz büyük bir mücadeleye girişti ve tüm beklentileri aşarak kendisini şimdiden mutlaka izlenmesi gereken bir TV dizisi olarak kabul ettirdi. Bu yolculukta bize liderlik ettikleri için George, Ryan ve Miguel'e çok teşekkür ederiz. Targaryen hanedanının destanını ikinci sezonla hayata geçirmeye devam etmek konusunda son derece heyecanlıyız.

🔥


10 bölümlük ilk sezonuyla adından sıkça söz ettirecek olan House of the Dragon dizisi hakkında siz ne düşünüyorsunuz peki?​

10 bölümlük ilk sezonuyla adından sıkça söz ettirecek olan House of the Dragon dizisi hakkında siz ne düşünüyorsunuz peki?
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst