gittigidiyor

HP Chromebook 11 G4 Education Edition Tanıtıldı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
HP Chromebook 11 G4 Education Edition Tanıtıldı

HP Chromebook 11 G4 Education Edition modeli uygun fiyatı ile tanıtıldı


hp-chromebook-11-g4-education-edition.jpg

Uygun fiyatı ve gündelik işlerdeki kullanım seçenekleriyle dikkat çeken Chromebook modellerine bir yenisi daha eklendi. HP Chromebook 11 G4 Education Edition, hem fiyat anlamında hem de teknik özellikler bazında mütevazi niteliklere sahip.
1453338198_hp-chromebook-11-g4-ee.jpg

ChromeOS işletim sistemine sahip olmadığı için Office uygulamaları desteklenmiyor olsa da, Google'ın muadil uygulamaları ile bu ihtiyaçlar kolaylıkla giderilebilecek. Intel Celeron işlemciye sahip olan bilgisayarda 2 GB DDR3 RAM yer alıyor. 11.6 inç boyutlu ekran 180 dereceye kadar açılabiliyor ve klavyede suya dayanıklı bir yapıya sahip.
Sahip olduğu batarya ile 9.5 saate kadar kullanım ömrü sunan HP Chromebook 11 G4 Education Edition modelinde WiFi desteğine ek olarak 3G/4G WWAN desteği yer alıyor. HP Chromebook 11 G4 Education Edition isimli bilgisayar, Şubat ayının ilk haftası içinde 200$ fiyat ile satışa sunulacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst