gittigidiyor

Htc Desire 626 Kolay Yoldan Nasıl Reset Atarım?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1459094536_htc-desire-626-reset-atma.jpg

Htc Desire 626 Reset Atma Resimli Anlatım
Htc Desire 626 telefonlara kolay şekilde ve resimli olarak reset atmayı anlatmaya çalışacağım. Htc Desire 626 telefonlarımız donmaya,yavaş çalışmaya başladığı zaman ve arada takılmalar yapıyorsa ilk önce telefonumuza reset atmakta fayda vardır. Htc Desire 626 telefonları resetlemek telefondaki hiç bir bilginin gitmesine sebep olmaz. Resetleme işlemini format işlemi ile karıştırılmaması gerekir. Formatlayınca tüm verileriniz silinir. Htc Desire 626 telefonları resetlemek için telefon üzerindeki tuşları kullanarak çok kolay şekilde resetleyebiliriz.

Htc Desire 626 modelinde telefona reset atmak için;
Ses açma ve güç(kilit) tuşlarına yaklaşık 8-12 saniye boyunca basılı tutun ve telefon kendini kapatınca elinizi çekebilirsiniz.

Yukarıda anlattığım yöntem ile telefon kendine reset atmıyorsa yada reset atıldıktan sonra hala telefonda takılmalar meydana geliyorsa telefonunuzu bir yetkili servise göstermenizde fayda vardır.



Htc Desire 626 telefona Resimli Olarak Reset atma Yöntemi Anlatımı



Ses açma ve güç(kilit) tuşlarına yaklaşık 8-12 saniye boyunca basılı tutun ve telefon kendini kapatınca elinizi çekebilirsiniz.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1459081220_htc-desire-626-ekran-goruntusu-alma.jpg

Htc Desire 626 Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır?
Htc Desire 626 son çıkan telefonlar gibi ekran görüntüsü alma özelliğini kendi üzerinde barındırmaktadır. Ekran görüntüsü almak için Htc Desire 626 telefona uygulama yüklemeye gerek kalmadan ekran görüntüsü alınabilmektedir. Aldığınız ekran görüntüsünü ister işlerinizde ister sosyal medyada paylaşma imkanıda sunmaktadır.Htc Desire 626 ekran görüntüsü almak oldukça kolaydır. Ekran görüntüsü almak için telefonun tuşlarından faydalanacağız.

Htc Desire 626 Ekran Görüntüsü Alma
Htc Desire 626 telefonda ekran görüntüsü almak için Ses Kısma ve Güç (Kilit) tuşlarına aynı anda basıp 1-3 saniye arasında beklemek yeterlidir. Ekran görüntüsü alındığı anda telefondan sanki fotoğraf makinası gibi ses çıkar ve bildirim ekranında uyarı gözükür.

Alınan Ekran Görüntüsü fotoğrafları Resim galerisindeki Screen Shot bölümüne kaydedilir.



Htc Desire 626 Ekran Görüntüsü Alma Resimli Anlatım


 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst