gittigidiyor

HTC Halfbeak Görüldü! İşte Yeni Akıllı Saat

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]HTC Halfbeak Görüldü! İşte Yeni Akıllı Saat[/h][h=2]Giyilebilir teknoloji alanında yeni bir ürün HTC’den geldi. İşte HTC'nin akıllı saati.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
htc-halfbeak-goruldu-iste-yeni-akilli-saat.jpg
Pek çok farklı marka tarafından giyilebilir teknoloji sektörüne yeni modeller eklenirken yeni bir tanıtım HTC tarafından yapıldı. Resmi olarak paylaşılan akıllı saatin görüntüleriyle birlikte yeni tasarımın nasıl olduğu kolay bir şekilde görüntülenirken yeni akıllı saate verilen isim Halfbeak oldu.
Halfbeak Geliyor!
Yapılan paylaşımlarda cihazda Android Wear adı verilen işletim sisteminin kullanıldığı belirtilirken akıllı saatin çözünürlüğünün 360 x360 olduğu ifade edildi. Piyasadaki pek çok akıllı saatte olduğu gibi yuvarlak bir tasarım tercih edilen akıllı saat, Android işletim sistemi ile uyumlu bir şekilde çalıştığı için milyonlarca kullanıcı tarafından tercih edilebilecek durumda. Cihazın arka bölümünde 4 adet şarj yuvası yer alırken mıknatıslı yapısı sayesinde özel bir port üzerinden şarj edilebilecek. Bu bakımdan Apple Watch örneğinde olduğu gibi kullanıcılar saatlerine şarj ederken herhangi bir bağlantı kullanmadan sadece porta saati yerleştirerek şarj edebilecek.
Özellikleri Bilinmiyor
Yapılan paylaşımlarda özellikle saat görselleri üzerinde durulurken saatte yer alacak diğer özellikler ve teknik detaylar henüz paylaşılmadı. Özellikle tanıtımın ne zaman yapılacağı merak edilirken şu ana kadar yapılan paylaşımlarda henüz net bir tanıtım tarih bir de belirtilmedi.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst