gittigidiyor

HTC M9s

nokya

Aktif Üye
Katılım
28 Haz 2012
Mesajlar
580
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
almanya

HTC’nin 2015 yılında piyasaya sunmuş olduğu amiral gemisi olan M9, kullanıcıları isteklerine göre ve fiyat açısından memnun bırakmadı. Akıllı telefon üreticisi ise bu olumsuzluk karşısında yeni model akıllı telefonlar üretti ancak firma istediği yükselişe ulaşamadı. Tam umutlar tükenmiş üzereyken HTC son bir hamle daha yaptı ve Tayvan’da M9 modelinin bir üst versiyonu olan M9s modelini tanıttı. Görünüm olarak orijinal One M9 ile hemen hemen aynı olan One M9s, özellik anlamında ise biraz farklı. 5 inç Full HDekrana sahip olan cihaz, gücünü ise sekiz çekirdekli MediaTek Helio X10 işlemciden alıyor. Ayrıca modelde 2 GB RAM, 2840 mAh pil, UltraPiksel ön kamera, Android 5.0 işletim sistemi, 158 gram ağırlığa sahip. Bu yeni akıllı telefon 20 Kasım tarihinde 347 Dolar’dan satışa sunulacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst