gittigidiyor

HTC One A9

nokya

Aktif Üye
Katılım
28 Haz 2012
Mesajlar
580
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
almanya

Nexus serisi dışında Android 6.0 Marshmallow işletim sistemiyle kurulu gelen ilk akıllı telefon olan HTC One A9 resmen tanıtıldı. HTC’nin ürün gamında yenilenme sağlayan cihaz satışları pek de yüz güldürmeyen One serisi için önemli bir fırsat olabilir. Akıllı telefonun 5 inç genişlikli AMOLED ekranı 1080p çözünürlük değerine sahip. Cihaza güç veren Snapdragon 617 SoC’sinde 1.5 GHz’de görev yapan dört adet Cortex-A53 çekirdeği, 1.2 GHz’de çalışan dört adet Cortex-A53 çekirdeği ile Adreno 405 GPU’su bulunuyor. Versiyona bağlı olarak 2 GB ve 3 GB RAM’e yer verilmekte.
Tek parça metal gövdesiyle ön plana çıkan HTC One A9’un ön kısmında çizilmelere karşı 2.5D Gorilla Glass 4 koruması mevcut. 7.2 mm incelik ve 143 gram ağırlık değerleri yüz güldürüyor. Optik imaj stabilizasyonu özellikli 13 MP ana kamera 1080p video kaydı yapabiliyor ancak 4K kayıt yok. RAW çekim ve Hyperlapse video kaydı hazır. Ön yüzde selfie çekimler için F/2.0 açıklıklı 4MP UltraPixel kamera görev bekliyor.
16 ve 32 GB kapasiteli dahili depolama birimi microSD kartlarla genişletilebiliyor. LTE şebekeleriyle uyum var. Yeni yüksek güçlü DAC ile üst düzey ses deneyimi vaat ediliyor. Ana ekran tuşuna gömülü şekilde parmak izi okuyucu bulunmakta. Sensör Google Play alışverişlerinde doğrulama için kullanılabiliyor. 2150 mAh kapasiteli pil Quick Charge 2.0 ve 3.0 teknolojileriyle uyumlu. 15W HTC adaptör satın alındığında hızlı şarj işlemi gerçekleştirilebiliyor.
One A9 için geliştirilen Dot View II kılıf ile gelişmiş jest kontrollerinden yararlanılabiliyor. Yine cihaz için tasarlanan HTC Pro Studio kulak içi kulaklık ile BoomSound teknolojisinden en iyi şekilde istifade edilebiliyor. HTC One A9 Kasım ayının ilk haftasında gümüş, gri, garnet ve altın renk seçenekleriyle satışa sunulacak. Ürünün fiyatı netleşmiş değil.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst