gittigidiyor

HTC One M10, Hakkında her şey

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Tayvanlı üretici HTC’nin yeni amiral gemisi One M10’un Amerika Birleşik Devletleri’nde 9 Mayıs tarihinde satışa sunulacağı iddia ediliyor.
htc_620x280.jpg

Tayvanlı üretici HTC’nin son dönemde pek de başarılı işlere imza attığı söylenemez. 2015 yılını önemli oranda bir zararla kapatan HTC, son iki çeyrekte ise yükselen bir satış grafiğine sahip olsa da zarar etmekten kurtulamadı. Bu durumu 2016 yılında tersine çevirmek isteyen Tayvanlı üretici, yeni amiral gemisini tanıtmak için hiç acele etmiyor.
2015 yılındaki başarısızlıkta amiral gemi modellerinin düşük seyreden satışlarının etkili olduğunu belirten HTC CEO’su Cher Wang, yeni amiral gemi akıllı telefonları ile oldukça iddialı bir giriş dönüş yapacaklarını belirtmişti. HTC’nin, HTC Perfume kod adı altında geliştirilen yeni amiral gemi akıllı telefonu hakkında bazı bilgiler internete sızdırılmıştı. Bugün de güvenilir haber kaynaklarından biri olan Evan Blass’ın HTC M10 hakkında verdiği bilgiler ortaya çıktı.

Evan Blass’ın verdiği bilgilere göre HTC’nin yeni amiral gemisi M10, 9 Mayıs tarihinde Amerika Birleşik Devletleri’nde perakende satış mağazalarında yerini alacak. Ayrıca Evan Blass verdiği bilgilerin devamında HTC hayranları için Nisan ayının sonundan önce “One Watch” akıllı saatin de gün yüzüne çıkacağı müjdesini verdi.
Dün Sizlerle paylaştığımız üzere HTC One M10’un farklı bir isimle piyasaya çıkacağı iddia ediliyor. 11 Nisan tarihinde duyurusu yapılacağı belirtilen HTC One M10’un Avrupa pazarında ise daha erken bir tarihte satışa sunulacağı tahmin ediliyor.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
HTC’nin yeni amiral gemisi HTC Perfume kod adlı HTC 10 hakkında yeni bilgiler internete sızmaya devam ediyor.
htc_ocg_620x280.jpg

Tayvan merkezli akıllı telefon üreticisi HTC’nin 2016 amiral gemi akıllı telefonu olması beklenen Perfume kod HTC 10’un ekranı ve batarya kapasitesi hakkında yeni bilgiler internete sızdırıldı. Tayvanlı üreticinin 2016 yılı daki en büyük kozu olması beklenen HTC 10 hakkındaki yeni detaylar twitter üzerinden Evan Blass tarafından paylaşıldı.
Geçtiğimiz yıl akıllı telefon pazarında özellikle amiral gemi düzeyindeki akıllı telefonları ile bir türlü istediği satış rakamlarına ulaşmayı başaramayan HTC, yeni amiral gemisi ile bu durumu değiştirmek istiyor. Mobil Dünya Kongresi’nde hem rakipleri Samsung ve LG’nin yeni modelleri ile gündem rekabetin girmemek hem de bu iki firmanın modellerine olan tüketici ilgisinin azalmasını beklemek için tanıtım yapmayan HTC, gelen bilgilere göre Nisan ayında yeni amiral gemisi HTC 10’un tanıtımını yapacak.


Hakkında bir çok bilgi internete internete sızdırılan HTC 10 hakkında yeni bilgiler de “Evleaks” adlı twitter kaynağı EvanBlass’tan geldi. Evan Blass twitter’da paylaştığı bilgilerde HTC 10’un iddia edildiği gibi Amoled değil Super LCD 5 ekranla geleceğini belirtti. Evan Blass paylaşımında ayrıca HTC 10 akıllı telefonun 3.000 mAh bataryaya sahip olacağı bilgisini de verdi.
HTC 10 akıllı telefonun diğer teknik özellikleri arasında ise 5.1 inç büyüklüğünde Quad HD ekran, Qualcomm’un Snapdragon 820 yonga seti, 4GB RAM, 32GB dahili depolama alanı ve MicroSD kart desteği ile Android Marshmallow işletim sistemi bulunuyor.

HTC’nin geçtiğimiz günlerde resmi twitter hesabından paylaştığı görselde iki adet kamera lensi görünürken, “World First, World Class, Front and Back. You’ll see” sloganı dikkat çekiyor. Paylaşılan görsele bakılırsa HTC 10, önde ve arkada çift kamera ile akıllı telefon pazarında kamera özellikleri ile çok iddialı olacak. Son dönemde özellikle de kameralar oldukça önemli bir hale gelirken, LG ve Samsung gibi firmalar çift lensli ve yeni teknolojileri sahip arka kameralar ile cihazlarını sundular. Samsung’un Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge modelleri Dual-Pixel AF desteği ile gelen dünyanın ilk akıllı telefon modelleri olmuştu. LG’nin G5 amiral gemisi 16MP + 8MP olarak çift arka kamera ile gelmişti.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst