gittigidiyor

HTC One X10 akıllı telefonun görseli ortaya çıktı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
htc-one-x10-akilli-telefonun-gorseli-ortaya-bwrh.jpg


HTC One X10 akıllı telefonun görseli ortaya çıktı

HTC'nin yeni orta seviye akıllısı One X10 canlı görsel ortaya çıktı.
Akıllı telefon pazarında mücadele den güçlü firmalardan Tayvan merkezli HTC, geçtiğimiz senelerde beklediği cihaz satışlarına ulaşamazken, bu sene yeni modellerle talihini yenme uğraşında. Firma, kısa bir süre önce iki yeni akıllı telefon modeli olarak HTC U Play ve HTC U Ultra adındaki akıllı telefon modellerini duyurmuştu.
htc-one-x10jpg1487571594.jpg

Twitter üzerinden sunduğu sızıntılarla adından söz ettiren Evan Blass, geçtiğimiz ay başında HTC X10 adındaki yeni bir akıllı telefon hakkında bilgiler vermiş ve ayrıca cihazın görseli de ortaya çıkmıştı. Şimdi de bu yeni akıllı telefonun yeni bir görseli daha sızdırıldı ve baktığımızda akıllı telefon HTC One X10 adı ile geliyor.
Geçtiğimiz sene sunulan HTC One X9 modelinin halefi olarak gelecek olan akıllı telefon orta seviye bir cihaz olacak. Akıllı telefonun önünde kapasitif tuşlar yer alırken, parmak izi tarayıcısı da arka tarafta konumlandırılmış.
Teknik özelliklerine bakarsak eğer, HTC One X10 akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde dokunmatik ekran ile sunulacak. Cihazın ekran çözünürlüğü ise 1920x1080 piksel Full HD olacak. MediaTek tarafından geliştirilen sekiz çekirdekli işlemci ve ARM Mali-T860 grafik işlemcili MT6755 yonga setinden güç alacak.
Yeni akıllı telefonun arkasında 16MP kamera yer alacak ve ayrıca Selfie kamerası da 8MP olarak geliyor. Büyük ihtimalle bu yeni akıllı telefonu bu ay sonunda MWC 2017, Mobil Dünya Kongresi'nde görebiliriz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst