gittigidiyor

Huawei Matebook E Go' (2022)

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
Huawei, 6 Eylül'deki lansman etkinliğinde Huawei Mate 50 serisini duyurmanın yanı sıra başka ürünlerini de tanıtacak. Bunlardan biri de şirketin beklentileri yükselttiği yeni dizüstü bilgisayarı olacak.

Çinli teknoloji devi markanın sonbahar lansman etkinliğinde Surface Pro X dizüstü bilgisayar rakibi Huawei Matebook E Go'yu (2022) de piyasaya süreceğini açıkladı. Huawei'nin bugün resmi Weibo sosyal medya hesabında marka, lansman etkinliğinde merakla beklenen Huawei Mate 50 serisi amiral gemisi akıllı telefonlarının yanı sıra en yeni nesil dönüştürülebilir tablet dizüstü bilgisayarları Huawei Matebook E Go'yu (2022) piyasaya süreceğini duyurdu. Huawei, Huawei Matebook E Go'yu, performansta olduğu kadar zarafete sahip, güzel tasarlanmış bir üretkenlik hafif çözümü olarak pazarlıyor.

Huawei yeni dizüstü bilgisayarı ile rakiplerine göz dağı verdi! - Resim : 1


Sosyal medya gönderisi, Huawei Matebook E Go'nun teknik özelliklerini veya özelliklerini ortaya çıkarmadı. Ancak, Huawei Matebook E Go'nun tasarımını gösterdi. Huawei Matebook E Go (2022), Microsoft Surface Pro X dizüstü bilgisayar ve Apple'ın iPad Pro serisi tabletlerine benzer bir form faktörüne sahip.

İşletim sistemine gelince, tanıtım görüntüsü cihazın Windows 11 ile çalıştığını gösteriyor. Bağlantı noktaları ve bağlantı için, şarj ve veri aktarımlarını desteklemesi gereken bir Type-C USB bağlantı noktası ve kablolu ses için 3,5 mm kulaklık jakı elde edeceğiz. Ayrıca görüntülü aramalar için öne bakan bir web kamerası ve gerekirse fotoğraf çekmek için bir arka kamera var gibi görünüyor. Huawei Matebook E Go (2022) dizüstü bilgisayar hem Siyah hem de Beyaz olarak gelecek.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst