gittigidiyor

Huawei MatePad 10.4

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
sad-CJwt_cover.jpg.webp



Huawei Matepad 10.4’ün 450 gram ağırlığı, 7,35 mm kalınlığı bulunuyor. Taşıması oldukça kolay olan tabletin ön yüzünde 10,4 inç, 2K FullView ekran bulunuyor. Aynı zamanda bu ekran 2000 x 1200 çözünürlükte 470 nits parlaklık sunuyor. Bu sayede ekranınızı gün ışığında bile rahatlıkla görebiliyorsunuz. TÜV göz sertfikalarını geçen ekranda, uzun saatler işlerinizi halletmeniz gerekse de mavi ışık ve ekran titremelerini azalttığı için gözleriniz yorulmuyor. Bu ekranın ön yüzündeki çerçevede 8 Megapiksellik bir selfie kamerası yer alıyor.


huawei matepad 10.4



Cihazın yan çerçevelerinde ise açma kapama düğmesi, ses tuşları, 3 mikrofonu, 4 hoparlörü ve typ-c şarj girişi bulunuyor. Tabletin üçlü mikrofonu sesi hassas bir şekilde alıyor. Eğer bir toplantınız varsa arkadaki sesler karşı tarafa minimum bir şekilde iletiliyor. Bu durum bir online görüşmede dikkatlerin dağılmasını önlüyor. Dörtlü hoparlör sistemi sayesinde de size en yüksek performansı sağlıyor. Bu sistem Huawei Histen 7.0 destekli Harman/Kardon ses çözümü ile geliyor. Eğer bir dizi veya film izliyorsanız bu tablet size sinema modu yaşatabilir ya da oyun oynuyorsanız düşmanın nereden geldiğini çok rahat bir şekilde anlayabilirsiniz.


Cihazın arka tarafında 13 Megapiksel çözünürlüğe sahip bir ana kamera da yer alıyor. Tüm bu özellikler birleşince tabletin oldukça şık bir görünüme sahip olduğunu söyleyebiliriz.



Huawei MatePad 10.4 donanım​


Cihazın donanımında 4 x [email protected] GHz + 4 x [email protected] GHz işlemci kullanılmış. İşletim sisteminde Huawei’nin kendi işletim sistemi olan HarmanyOS 2 yer alıyor. Grafik işlemcisinde ise Mali G51 bulunuyor. Bu güçlü tablet 4 GB / 64 GB ve 4 GB / 128 GB depolama seçenekleri ile karşımıza çıkıyor. Eğer dilerseniz MicroSD kart ile bu hafızayı 512 GB’a kadar yükseltebilirsiniz.


Cihaz batarya kapasitesinde ise rakiplerine farkla yine oldukça önde. 7250 mAh batarya kapasitesi ile 13.5 saat kesintisiz video izleyebiliyorsunuz. Herhangi bir seyahat durumu ya da uzun bir toplantı gibi durumlarda sizi yarı yolda bırakmayacak bir cihaz olduğunu söyleyebiliriz.


HUAWİ MATEPAD 10.4




Huawei MatePad 10.4 yenilikleri​


Bu cihazda marka işlerinizi kolaylaştırmak için yenilikler getirmiş. Bunlardan ilki “yepyeni ana sayfa tasarımı” olarak geliyor. Bilinen tüm tabletlerde orijinal olarak uygulamalar karmaşık bir şekilde karşımıza çıkıyor. Ama Huawei’nin bu yeni tasarımı sayesinde modaya uygun bir düzen sizi bekliyor. Bu düzen kullanıcılar için bir masaüstü düzeni deneyimi sunuyor. Tabletin ana sayfasında en çok kullandığınız 7 uygulamayı sistem sizin için seçiyor. Bu sayede uygulamalar arasında kaybolmamış oluyorsunuz ve işlerinizi hızlı bir şekilde halledebiliyorsunuz.


Bir başka yenilik “servis widget”ları olarak tasarlanmış. Bu yenilik sayesinde tek bir kaydırmayla uygulama bir karta dönüşebiliyor. Mesela maillerinize kolay bir şekilde ulaşmak ve ekranda sürekli görmek istiyorsanız servis widgetı haline getirmeniz yeterli olacaktır.


Belki de en çok işinize yarayacak bir başka özellik ise "çoklu pencere" olabilir. Bu özellik sayesinde ekranınızda aynı anda 4 farklı uygulama görüntüleyebilirsiniz. Örnek verecek olursak bir alışveriş sitesinden ürün alacaksanız ama iki ürün arasında git gel yaşıyorsunuz. Bu özellik sayesinde iki ürünü ekranda yan yana açabilir ve daha kolay ve pratik şekilde işinizi çözebilirsiniz.


ÇOKLU PENCERE ÖZELLİĞİ




Huawei MatePad 10.4 bağlantı özellikleri​


Huawei MatePad 10.4 ile Huawei cihazlarında çoklu ekran iş birliğini çok hızlı bir şekilde halledebiliyorsunuz. Bu sayede dosyalarınızı saniyeler içinde başka bir cihaza aktarmakta hiç zorluk yaşamıyorsunuz. Eğer bir ofis çalışanı iseniz bu tablet işinizi çok kolaylaştıracaktır.


Aynı zamanda tablet Huawei’nin geliştirmiş olduğu M-Pencil ile de uyumlu bir şekilde çalışıyor. Web sitesinde iki farklı varyantı bulunan tabletin eğer 128 GB dahili depolamalı olan seçeneğini tercih ederseniz ürün sizlere klavyeli bir şekilde geliyor. Oldukça şık ve 1.3 mm tuş mesafesi olan bu klavye sayesinde tabletten ayrılmak istemiyorsunuz. Eğer cihaza bir fare bağlamak isterseniz bunu da çok kolay bir şekilde yapabiliyorsunuz.


Huawei MatePad 10.4 fiyat bilgisi​


Oldukça güzel özelliklere ve yeniliklere sahip tabletin uygun fiyatlı olması yüzleri güldürüyor. Eğer bir tablete ihtiyacınız var ise seçenekleriniz arasına bu tableti ekleyebilirsiniz. Tabletin fiyatı şu şekilde piyasada yer alıyor: 4 GB RAM 64 GB dahili depolama 3.099 TL, 4 GB 128 GB dahili depolama 5.499 TL olarak satışa sunulmuş. Eğer 128 GB olan ürünü tercih ederseniz sizlere Sound Joy hediye ediyorlar.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst