gittigidiyor

Huawei P10, P10 Plus ve P10 Lite akıllı telefonlar Hollanda'da ön siparişe çıktı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
huawei-p10-p10-plus-ve-p10-lite-akilli-lvjf.jpg

Huawei P10, P10 Plus ve P10 Lite akıllı telefonlar Hollanda'da ön siparişe çıktı

Huawei'nin kısa süre önce duyurulan önemli modelleri P10, P10 Plus ve P10 Lite, şimdi de Hollanda'da ön siparişte.
Kısa bir süre önce yeni bazı önemli akıllı telefon modelleri duyuran bir çok firma bulunurken, bu firmaların arasında Huawei de yer alıyordu. Çin merkezli teknoloji devi, İspanya'nın Barcelona şehrinde düzenlenen MWC 2017, Mobil Dünya Kongresi'nde yeni amiral gemisi modeli Huawei P10'u duyurmuş ve ayrıca bu akıllı telefonun daha büyük bir versiyonu da Huawei P10 Plus ismi ile gelmişti.
huawei-holandajpg1488896946.jpg

Sadece bu iki model ile de sınırlı kalmayan Huawei, ayrıca P10 Lite adında bir başka modelini daha sessiz sedasız da olsa gün yüzüne çıkarmıştı.
Geçtiğimiz gün, İspanya'da Huawei P10'un ön siparişe sunulduğu yönünde bilgiler gelmişti. Şimdi de benzer bir haber Hollanda'dan geldi. Bu yeni bilgiye göre Huawei P10, P10 Plus ve P10 Lite akıllı telefonlar ön siparişe sunuldu.
Bu yeni akıllı telefonlar T-mobile, bol.com ve Mediamarkt üzerinden ön sipariş ile satın alınabilirken, dağıtımların ise 17 Mart tarihinde başlayacağı ifade ediliyor. Fiyatlara bakacak olursak eğer, Huawei P10 Lite'nin fiyatı 349€, Huawei P10'un fiyatı 599€ ve Huawei P10 Plus'ın fiyatı da 749€ olarak belirlenmiş.
Huawei'nin bu yeni üç akıllı telefonun siyah, gümüş ve altın renklerle satın alınabiliyor. Ayrıca Huawei P10 Plus'ı 23 Mart tarihine kadar satın alanlar Leica Sofort Instant Camera adındaki retro tarzı polaroid kameraya da ücretsiz olarak sahip olabilecekler.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst