gittigidiyor

Huawei’nin HarmonyOS 3.0 resmen duyuruldu...

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Huawei’nin durumunu artık sağır sultan bile biliyordur. Amerikalı teknoloji şirketleri tarafından ambargoya maruz kalan ve bunun sonucunda da bazı pazarlarda %80’e varan kayıplar yaşayan Çinli teknoloji şirketi, yavaş yavaş kendini toparlamaya devam ediyor. Bu süreci eskisinden de güçlü ve daha da önemlisi bağımsız olarak atlatmak isteyen Huawei’nin en çok bel bağladığı teknolojisi ise tabi ki HarmonyOS işletim sistemi.


27 Temmuz yani yarın gerçekleşecek olan tanıtımda Çinli şirketin HarmonyOS 3.0 sürümünü tanıtması bekleniyor. Bununla birlikte takipçilerinin ilgilerini diri tutmak isteyen Çinli şirket, bu sabah yeni işletim sistemine ait bazı görüntüler paylaştı. Söz konusu paylaşıma baktığımız zaman, HarmonyOS 3.0’ın özellikle ana ekran ve widget konusunda epey yol kat ettiğini görüyoruz.


Huawei’nin HarmonyOS 3.0 işletim sistemi, taşları yerinden oynatabilir!​


Dosya düzeni, menü geçişleri, animasyon destekli widget’lar gibi konulara ait yeni özellikleri bünyesinde bulunduran HarmonyOS 3.0, sırf bu görüntüleriyle bile rakipleri için büyük bir tehdit olarak algılandı. Bildiğiniz üzere şu an için mobil işletim sistemi Google ve Apple’ın kontrolünde. Android ve iOS işletim sistemleri sayesinde akıllı telefon piyasasını dizayn eden iki teknoloji devinin en son isteyecekleri şey, üçüncü bir ismin piyasada yayılması olacaktır. Bakalım Huawei rakiplerinin korkulu rüyası olan bu hamleyi gerçek kılabilecek mi?
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst