gittigidiyor

Hyundai Staria Türkiye'de Satışa Çıkıyor

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Güney Koreli otomotiv devi Hyundai, Türkiye pazarına bilim kurgu filmlerindeki araçlara benzeyen Staria modelini getiriyor.​

Güney Koreli otomotiv devi Hyundai, Türkiye pazarına bilim kurgu filmlerindeki araçlara benzeyen Staria modelini getiriyor.


Staria aslında bir minivan fakat bu aracı özel kılan şey fotoğrafta görüldüğü gibi tasarımı diyebiliriz. Aracın tasarımı ve uygun fiyatı nedeniyle ilgi göreceğine kesin gözüyle bakılıyor.

Hyundai Staria, sıra dışı tasarımıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.​

Hyundai Staria, sıra dışı tasarımıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.


Aracın ön kısmına baktığımızda incecik şerit LED aydınlatma görüyoruz. Bal peteği şeklindeki ızgaranın alt kısımlarında da şerit LED'leri destekleyen ikincil aydınlatma bölümü yer alıyor. Her iki tarafında da sürgülü kapıların bulunduğu minivanın arka kısmında ise oldukça büyük bir tasarıma sahip stoplar mevcut. Arka aydınlatma tasarımı, noktalı şekilde dizayn edilmiş.

Hyundai Staria, iç tasarımıyla da sürücüleri etkileyecek.​

Hyundai Staria, iç tasarımıyla da sürücüleri etkileyecek.


Hayalet gösterge ekranına sahip olan minivan, 8 inç büyüklüğünde dokunmatik bilgi-eğlence ekranına sahip. Araçtaki otomatik klima bu ekranın altına yerleştirilmiş durumda. Vites topuzu ve mekanik el freni bulundurmayan Staria, böylelikle iç kısımda çok daha geniş bir yaşam alanı sunuyor.

Hyundai Staria, sahip olduğu devasa büyüklüğü 2,2 litrelik CRDi dizel motordan aldığı güç ile yola aktarıyor.​

Hyundai Staria, sahip olduğu devasa büyüklüğü 2,2 litrelik CRDi dizel motordan aldığı güç ile yola aktarıyor.


177 beygir gücünde olup 230 Nm tork değeri sunan motor, 8 ileri otomatik şanzıman ile kombinlenmiş durumda. Araçta öne çıkan diğer teknik detaylar ise özelleştirilebilir 8+1 kişilik yolcu kapasitesi, ambiyans aydınlatma, kablosuz şarj, her koltuk sırasına özel yerleştirilen USB Type-A girişleri ve start-stop olarak sıralanabilir.

Son olarak Hyundai Staria'nın Türkiye satış fiyatı, 659.900 TL olarak açıklandı. Donanım seçeneklerine göre fiyatta değişiklikler olabilir.​

Son olarak Hyundai Staria'nın Türkiye satış fiyatı, 659.900 TL olarak açıklandı. Donanım seçeneklerine göre fiyatta değişiklikler olabilir.
 

Sami Ertaga

Aktif Üye
Katılım
29 Ara 2017
Mesajlar
3,148
Tepkime puanı
490
Puanları
83
Konum
GAZİANTEP
Tasarımı güzelmiş, biraz daha büyük örneğin bir sıra koltuk kadar olabilirdi.
Cihazın arka kısmından da görüntü var mı acaba?
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst