gittigidiyor

İBB nin Taksi teklifi yine reddedildi....

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, katıldığı bir televizyon programında, “Son 30 yılın taksici esnafın bu kadar zulüm gördüğü hiçbir zaman görülmemiştir. Bu yeni idare sistemi maalesef, işte sayın Ekrem başkanımız, şu an taksici esnafına bir zulüm ediyor” demişti.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sözcüsü Murat Ongun da, Twitter hesabından Eyüp Aksu'nun açıklamasına sert tepki gösterdi.

Ongun, "Taksiciler İmamoğlu zamanında gördüğü zulmü hiçbir zaman görmedi" diyen Taksiciler Odası Başkanı Aksu'ya verdiği yanıtta, "İstanbul İstanbul olalı, böyle taksi zulmü görmedi" ifadelerini kullandı.

'SONUNA KADAR SÖMÜREN PLAKA AĞALARI...'​

"İstanbul İstanbul olalı, böyle taksi zulmü görmedi. Taksici esnafını sonuna kadar sömüren plaka ağaları ile de sözcüleri ile de bu düzen değişene kadar mücadele edeceğiz."
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Ah o lafı eden oda başkanı biraz vatandaşını sevsen,Yeşilköydeki yazılım sahtekarlığını da yapmazdın....Siz istiyorsunuz ki sayı aynı kalsın İstanbulluya istediğiniz dalavereyi çekin...Herkes sizi tanıdı artık...Vatandaşa bu Pandemide bu sıkıntıyı çektirme hakkınız yok...
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Baronlar öyle bir çökmüşler ki plakalara,saadetleri bozulacak diye İstanbulluyu bir nebze olsun düşünmüyorlar...yakındır patlama.....Önce vatandaş patlaması sonra da Devlet patlaması....Gidin bakalım Almanya'da taksileri görün,hele bir yol dolaştırmaya kalkın anında Polizei ensenizde 3 yıl trafiğe çıkamıyorsun...Toplantıdaki hali bile tuhaf kürsüde yetkili konuşurken başka taraflara bakıyor,hani bu şahıs değil mi,Taksi yetmiyor artırılsın diyen....
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst