gittigidiyor

Iğdır'a okul kampanyası

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
fft104mm2519952.jpg

Iğdır Beşiktaşlılar Derneği, Iğdır’ın Aralık ilçesinde Beşiktaş okulları yapmak için kampanya başlattı. 1 okul yapmak için yola çıkan Siyah-Beyazlılar, ilçe kaymakamının da desteğini alarak bu sayıyı 3’e çıkardı. Dernek başkanı Tolga Kamil Ersöz, Iğdır Valiliği’nden bütün izinlerin alındığını belirterek, Beşiktaş camiasından ve tüm Türkiye’den destek beklediklerini belirtti. Ziraat Bankası’nda açılan yardım toplama hesabına para yatırmak isteyenler, hesap numaralarına kulübün resmi internet sitesinden ulaşabilirler.
 

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
Iğdır Beşiktaşlılar Derneği, Iğdır’ın Aralık ilçesinde Beşiktaş Okulları yapmak amacıyla kampanya başlattı.
Iğdır’ın Aralık ilçesinde bir Beşiktaş okulu hayaliyle yola çıkan İlçe Kaymakamı, Iğdır Beşiktaşlılar Derneği Başkanı ve Kongre Üyemiz Tolga Kamil Ersöz, kampanyaya öncülük ediyor.

Iğdır Valiliği'nden gerekli izinlerin alındığını açıklayan Tolga Kamil Ersöz, resmi işlemlerin başlatıldığını belirtti ve Camiamızdan Beşiktaş Okulları projesi için destek beklediklerini açıkladı.

Proje gönüllüleri, Iğdır Beşiktaşlılar Derneği adına yardım toplama amacıyla hesap açtı. Tüm yardımlar resmi olarak açıklanacak ve hesaplar Dernek Saymanı Murat Hasras tarafından resmi olarak periyodik şekilde paylaşılacak.

Proje kapsamında okul ve dersliklerin isimlerinin taraftarlarımızca konulabileceğini belirten Tolga Kamil Ersöz, Iğdır’da Beşiktaş okulları inşa etme hayallerinin gerçekleşmesi halinde, tüm okul isimlerinin daha sonra bir internet sitesinde yapılacak anketle taraftarlarımızca konulacağını belirtti ve "Bu okullarda Şeref Bey, Metin-Ali-Feyyaz, Süleyman Seba’nın vs. isimleri olacak" dye konuştu.

3 okul ve 13 derslik olarak hedeflenen projenin maliyeti 400 bin TL olarak öngörülmekte. Proje kapsamında Cumartesi günü Beşiktaş merkezde bulunan Büyük Beşiktaş Çarşısı civarında stand açılacak. Ayrıca Pazar günü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Galatasaray ile oynayacağımız derbi maçta da kurulacak standlarla taraftarlarımızdan destek istenecek.

Toplanacak yardımlar makbuz karşılığında alınacak. Valilik onaylı gerçekleştirilecek yardım kampanyasında 2200 makbuz bulunuyor.

Ziraat Bankası’nda açılan Yardım Toplama Hesap bilgileri şöyledir:

Hesap No: 65348428-5002 669-Aralık/IĞDIR
IBAN: TR98 0001 0006 6965 3484 2850 02
Hesap Sahibi: Iğdır Beşiktaşlılar Derneği
Hesap Adı: Yardım Toplama Hesabı
Hesap Türü/Para Birimi: Vadesiz Hesap/ TRY Türk Lirası
Hesap Açılış Tarihi: 29.08.2013
Cüzdan Seri No: K3752860
Şube Tel: 476-411 2630
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst