gittigidiyor

İGO Primo Türkiye Haritası full indir

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
de95e6da041475f25ceecd23c26c5368.jpg

igo-primo-9-6-22-317625-butun-cozunurlukler-ve-guncellenmis-versiyon-0.png


Android İGO primo navigasyon yazılımın full ve bedava sürümü olan navigasyon programıdır. Tüm dünyaga navigasyon cihazları içinde en çok kullanılan ,en kapsamlı haritaların sunulduğu, en hatasız yer tespitinin yapıldığı , yazılımın haritaları geliştirmek için yıllık milyon dolar bütçeli bir yazılım firması tarafından yazılım geliştirilmekte ve güncellenmektedir. Navigasyon cihazlarından sonra şimdi android cihazlarda da kullanılmaya ve gün geçtikçe artan kullanıcı oranı ile kalitesini göstermiştir.
Vermiş olduğumuz sürüm internet üzerinden paylaşılan ful sürümüdür ve ücretsiz versiyonudur.
Merhaba arkadaşlar en çok kullanılan ve sevilen navigasyon uygulaması İgo Primo’nun güncel sürümüyle karşınınızdayız.

igo primo full sürümü android play üzerinden indirmek isteyenler için 20,46 $ fiyata temin edebilirsiniz. Bu ücret kesinlikle çok gelmesin çünkü bu tarz yazılımlarda büyük emekler sarf edilmekte ve her geçen gün güzergah değişikliği veya güzergahta yapılan tadilatlar , yeni dinlenme tesisi ,alışveriş marketi,petrol istasyonu gibi bilgiler devamlı güncel halde sunulmaktadır bu da büyük bir büte ihtiyacı doğurmaktadır.
Sislere ek olarak pro sürümünü denemeniz için aşağıda ek olarak sunduğumuz dosyayı indirip denedikten sonra belli süre sonunda sisteminizden kaldırmanızı memnun kalmanız durumunda ücretli versiyone geçmeniz önemle rica ederim

Bu Sürümde Gelen Yenilikler

Nasıl Yüklenir?

1-)Aşağıdaki linklerden gerekli dosyaları indirin ve rardan çıkartın.Daha sonra rardan çıkardığınız İgo dosyasını telefonun dahili hafızasına atın.


Türkçe ses ve dil paketinin güncellenmiş versiyonları ve speedcam 2013/Temmuz dosyaları mevcuttur.

2-)2013.03 Türkiye Haritası,Poi ve Building Dosyaları

Türkiye 2013.03 Building/Turkey.3dc (130326) dosyasını İgo/content/building dosyasını içine kopyalayın.



Türkiye 2013.03 Poi /Türkiye (130415) dosyasını İgo/content/poi içine kopyalayın.

Buradan İndirin

Map klasörünün içinde bulunan 4 adet dosyayı İgo/content/map dosyasını içine atın.

Buradan İndirin

3-)Branding.zip ve data klasörlerini klasöre çıkartmadan igo dosyasının içine kopyalayın.



Branding.zip ve data dosyaları:800×480 ve1024x768


Buradan İndirin


Sys,data ve branding.zip dosyaları içindedir.Hepsini İgo klasörünün içine atınız değiştirmek istiyormusunuz sorusuna ise evet deyiniz.


Buradan İndirin

4-)Baştada belirttiğimiz gibi İgo dosyasının içinde yer alan iki adet apk dosyasını sırasıyla deneyin ve uygun olanı kurun.


9.6.22.317625.apk (ayrı ayrı)

Buradan İndirin

NOT:RAR DOSYALARININ ŞİFRESİ ozut VEYA özüt‘dür.

igo-primo-9-6-22-317625-butun-cozunurlukler-ve-guncellenmis-versiyon-1.png


Bir önceki android uygulaması -mobil oyunu olan Shine Runner bdosyasını ve bedava android uygulamasını Shine Runner indir ve Shine Runner yükle indirebilirsiniz.
primo_indul.jpg
 
Son düzenleme:

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst