gittigidiyor

İki Oyun Epic Games Store'da Ücretsiz

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Bu haftaki bedava oyunlarımızdan ilk Steam değeri 32 lira olan ARK: Survival Evolved.​




Bu keyifli yapım hayatta kalma türünü alıp hem son teknoloji, hem de dinozorlar ile süslüyor. Eğer önceki seferlerde oyunu almayı kaçırdıysanız bu kez kesinlikle bir şans vermenizi öneriyoruz.


İkinci oyunumuz ise Steam'de 69 TL'ye satılan Gloomhaven.​





Son zamanlarda yeniden yükselişe geçen sıra tabanlı strateji türünün keyifli örneklerinden olan Gloomheaven rol yama ögelerini de bu türe başarılı bir biçimde yediriyor ve bizleri fantastik maceralara davet ediyor.


Peki her iki oyuna da nasıl tamamen ücretsiz bir biçimde sahip olacağız?​


Peki her iki oyuna da nasıl tamamen ücretsiz bir biçimde sahip olacağız?



  • Öncelikle masaüstü uygulamasından veya internet sitesi üzerinden Epic Games Store'a hesabınız ile giriş yapın.
  • Ardından 'mağaza' sekmesinde yer alan 'ücretsiz oyunlar' kısmını bulun. Bu kısmın altında haftanın oyunları sizleri bekliyor olacak.
  • Dilediğiniz oyuna tıklayın. Oyun sayfasında 'yükle' butonuna tıklayın.
  • Yönlendirildiğiniz sayfada ise 'sipariş ver' diyerek işlemi tamamlayabilirsiniz.
  • Bu işlemlerin aynını diğer oyun için de tekrar ederseniz oher iki oyun da kalıcı olarak kütüphanenize eklenmiş olacak.

Her hafta olduğu gibi bu teklifin de bir süre sınırı bulunuyor.​


Her hafta olduğu gibi bu teklifin de bir süre sınırı bulunuyor.



Gloomhaven ve ARK: Survival Evolved'a tamamen ücretsiz bir biçimde sahip olmak için elinizi çabuk tutun zira bugün saat 18:00 itibari ile başlayacak olan teklifin süresi bir hafta sonra, yani 29 Eylül Perşembe günü sona erecek. O tarihin ardından ise oyunlara sahip olmak için 101 TL'yi gözden çıkartmanız gerekecek.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst