gittigidiyor

İlk viraj!

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
fft104mm2780976.jpg


Yeni sezona Hırvat teknik adam Slaven Bilic önderliğinde şampiyonluk parolasıyla başlayan ancak yaşadığı puan kayıplarıyla zirve yarışından geri kalan Beşiktaş, Fenerbahçe’nin art arda puan kaybetmesinin ardından gaza bastı. Ligin ikinci yarısına Trabzonspor beraberliğiyle başlayan ve ardından önce Kayseri Erciyesspor’u sonra da Gaziantepspor’u deviren Siyah- Beyazlılar, tekrar maçında bugün Kasımpaşa’ya konuk olacak. 15 Aralık’ta oynanan mücadelede Kasımpaşa’lı futbolcu Ryan Donk’un
oyunun 29. dakikasında tribünden atılan ikinci bir topla Hugo Almeida’nın pozisyonunu sabote etmesi sonrası tekrar kararı alınan müsabakada tek hedeflerini galibiyet olarak belirleyen Kara Kartal, son 8 mücadelede 3 puan yüzü göremeyen rakibini evinde devirmenin hesaplarını yapıyor. Spor Toto Süper Lig’de topladığı 36 puanla lider Fenerbahçe ve ikinci Galatasaray’ın ardından üçüncü konumda bulunan Beşiktaş, alacağı seri galibiyetlerle zirve için iddialı konuma gelmeyi planlıyor. Fenerbahçe’yle 8 ve Galatasaray’la da arasında 5 puan fark bulunan Kara Kartal, 270 dakikalık periyotta ilk olarak bugün Kasımpaşa’yla, karşılaşacak. Ardından
pazar günü Bursaspor’u devirip 22. hafta mücadelesinde de Cim- Bom’a evinde sürpriz yaparak ligde şampiyonluk için iddialı konuma gelmek için çaba gösterecek.
Kart gören isimler oynayabilir

15 Aralık’ta oynanan karşılaşmanın 80. dakikasında sahaya giren bir holiganın Manuel Fernandes’e tekme atmasının ardından bu kişiye fiziki müdahalede bulunan ve kırmızı kart gören Siyah-Beyazlı futbolcular Ramon Motta ve Hugo Almedia, bu mücadelede yer alabilecek. Bu mücadeleyle ilgili olarak tekrar kararı veren TFF Yönetim Kurulu, Futbol Müsabaka Talimatı’nın 30. maddesi uyarınca maçın oynandığı tarihte kulüplerde tescilli olan futbolcuların oynatılmasına ve sarı kartla cezalandırılan disiplin uygulamalarının yapılmamış sayılmasına oy çokluğuyla karar vermişti.
Not: Kara Kartal’ın devre arası transferleri Dany Nounkeu ve Jermaine Jones, statü gereği Kasımpaşa maçında forma giymeyecek.

Paşa ateşle oynuyor

Süper Lig’de 15 Aralık 2013 tarihinde oynanan 15. hafta mücadelesindeki kural hatası nedeniyle tekrarlanacak karşılaşma öncesinde Kasımpaşa cephesinden ilginç bir hamle geldi. Tekrar kararı çıkan olaylı maçta Babel ve İlhan Eker’in kırmızı kart, Adem Büyük’ün de sarı kart cezasından dolayı yararlanamayan Kasımpaşa’nın tekrar
mücadelesi için yaptığı hazırlık kampına bu isimleri dahil etmesi olay yarattı. Türkiye Futbol Federasyonu’nun açıklaması ise akıllardaki soru işaretlerini gidermiyor.
TFF yetkilileri o tarihte tescili olan oyuncuların bugünkü maçta oynayabileceğini savunuyor.

Muhtemel 11'ler

Kasımpaşa: Isaksson, Erhan, Yalçın, Barış, Sancak, Adem Büyük, Castro, Alpaslan, Scarione, Babel, Malki

Beşiktaş: Tolga, Serdar, Franco, Ersan, Motta, Gökhan, Atiba, Veli (Fernandes), Oğuzhan, Olcay, Almeida (Ömer)

STAT: RTE

SAAT: 20.00

YAYIN: LİG TV

HAKEM: Tolga Özkalfa
 
Son düzenleme:

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst