gittigidiyor

iMessage Android'e Mi Geliyor?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
[h=1]iMessage Android'e Mi Geliyor?[/h][h=2]iMessage adı verilen mesajlaşma uygulaması sadece Apple ile sınırlı kalırken, gelen son bilgilerde Android için de uygulamanın geliştirilebileceği belirtildi.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
imessage-android-e-mi-geliyor.jpg
iMessage adı verilen yazışma programı, iOS işletim sistemine yönelik geliştirilirken bugüne kadar Android işletim sistemlerinde kullanılmayan uygulamanın uyumlu hale gelebileceği konuşuluyor. Bu konuda güçlü iddiaların piyasaya sunulması iMessage için umut doğururken, iOS sonrasında Android işletim sistemlerinde de mesajlaşma servisinin yerini iMessage alabilir.
Alternatif Olacak!
iMessage hakkında gelen bilgilerde SMS servisi ile uyumlu bir şekilde çalışabilen bir mesaj uygulaması, bu bakımdan oldukça başarılı. iMessage için bugüne kadar hiçbir ipucu sunmayan ve sadece iOS üzerinden destek veren Apple, bu bakımdan sürpriz bir gelişme ile gelebilir.
Kaynaklar Güçlü!
iMessage için gündemde yer alan haberler ilk olarak Daring Fireball'dan John Gruber tarafından yapıldı. İddialara göre şu anda Apple fabrikalarında iMessage personeller tarafından kullanılarak test ediliyor. Bu açıdan Android için yapılacak geliştirmeler ile birlikte iMessage resmen kullanıma sunulur.
Çıkacak Mı?
iMessage için gelen bilgilerde kesin bir dille Android işletim sistemi için geliştirileceği belirtilmiyor. Bu nedenle de soru işaretleri mevcut. Fakat prototiplerin hazırlanmış olması bu konuda oldukça umut verici ve böyle bir sistemin geliştirilebileceğini de gösteriyor. Bu bakımdan iMessage için Apple’ı vereceği radikal karar önemli.
[/FONT]

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.