gittigidiyor

İnci Caps Nedir? Nasıl Kullanılır? Ne İşe Yarar?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Son yıllarda özellikle gençlerin ilgisini çeken caps paylaşımları, her geçen gün daha da zenginleşmekte ve insanların stres atmasını, eğlenmesini sağlayan bir uygulama haline gelmektedir. Yazımızda caps paylaşımların mimarlarından olan İnci Caps hakkında bilgiler verilmiştir.

Click here to view the original image of 932x336px.
inci_caps_nedir-1110x400.jpg

Sosyal medya son dönemlerde pek çok kişi tarafından yoğun bir kullanıma sahiptir. Popülerliği giderek artmakta olan sosyal medya üzerinde paylaşılan fotoğraf ve videoların da sayısı giderek artmakta, pek çok kullanıcı eğlenceli vakit geçirmek amacıyla sosyal medya kullanımını tercih etmektedir. Akıllı telefonlar ve teknolojik gelişmelerle birlikte internete her an erişebilme imkânı ile bu kullanım da artış göstermektedir.
Özellikle fotoğraflarla başlamış olan paylaşımlarla birlikte sosyal medya popülerliği artmıştır. Daha sonra kısa videolar, renkli görüntüler ve giflerle kullanıcıların eğlenceli vakit geçirmesi sağlanmıştır. Böylece sosyal medya kullanımında geçirilen vakit ve kullanıcı sayısı artmıştır.
Genellikle gündemde olanlar ve dönemde çok konuşulan olaylar sosyal medya üzerinde geniş bir yer kaplamaktadır. Dolayısıyla her gün yeni bir konu ortaya atılabilmekte, yeni malzemeler bulunmaktadır.
Yapılan paylaşımların farklı alanlar ve konularla ilgi olması sayesinde herkesin ilgisini çekmeyi başaracak bir şeyler bulunmaktadır. Kullanıcıların oldukça beğenisini kazanmış olan bu paylaşımların farklı bir örneği de capslerdir. Önceleri fotoğrafların altına kırmızı şeritler üzerine yazılan yazılarla başlamış olan bu uygulama daha sonra videolar üzerinde de uygulanmaya başlanmış, oldukça komik ve eğlenceli paylaşımlar elde edilmiştir. Kişilerin mizahlarını konuşturduğu ve yaratıcılıkla hazırlanmış bu capsler sayesinde sosyal medyada eğlenceli vakit geçirmek mümkün olmaktadır.
Caps uygulaması isteyen herkes tarafından yapılan oldukça eğlenceli bir uygulamadır. Özellikle fotoğraflara uygulanan capsler kullanıcılar tarafından büyük beğeni almaktadır. Caps uygulaması yapan, mizah anlayışlarıyla farklı bir bakış açısıyla fotoğrafları değerlendiren kişilerden oluşan bir sayfa olan İnci Caps bu konuda oldukça etkili ve mizahi capsler hazırlamaktadır.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
nci Caps Nedir?

Fotoraf ya da videolara caps uygulamas yapan bir sayfa olan nci Caps, argo ve genellikle erkeklere ynelik jargonlarla hazrlanan capslerin hazrlanmasnda olduka etkili olan bir gruptur. Krmz erit zerine beyaz yazlarla balam olan fotoraf capslerinden sonra videolarda da ayn uygulamalar yaplm ve daha komik ve elenceli paylamlar yaplmas imkan bulunmutur.
Fotoraflarn deitirilmesi, yaz eklenmesi, photoshop uygulamalaryla eklemeler ya da yer deiimler yaplmas gibi farkl uygulamalarla hazrlanan bu capsler kullanclara sosyal medya zerinde olduka elenceli vakit geirtmektedir.
nci Caps Nasl Kullanlr?

nci Caps, kullanclarna orijinal ve mizahi paylamlar yapmakta olan bir sayfadr. Site kullanm olduka basittir. Site zerinde yaplan paylamlar grntleyebilmek iin yelik gerekmemekle birlikte paylamda bulunmak ya da yorum yapabilmek iin ye olunmas gerekmektedir. Siteye ye olmak olduka kolaydr. cretsiz olarak yaplan ye kaydnda dier platformlarda olduu gibi hakknzdaki temel bilgiler istenmektedir. sterseniz Facebook hesabnzla da ye olabilirsiniz.
Sitede arama yapmanz iin bir blm bulunmaktadr. Aramak istediiniz kelimeleri yazmanz durumunda balk seenekleri karnza kmaktadr. Aa doru uzayan bu blmde istediiniz balklar seerek yaplan caps paylamlarn grebilirsiniz.
Sitede sol tarafta bulunan listede balklar yer almaktadr. Bu balklardan istediinize tklayarak paylamlar grntleyebilirsiniz. Sitede sa st kede yer alan €œcaps yap€ butonuna tklayarak sizler de kolaylkla caps hazrlayabilirsiniz. Ekleyeceiniz fotoraf ve yazdan sonra €œolutur€ butonuna tklayarak capsinizi tamamlayabilirsiniz. Ayrca bu ekranda yer alan seeneklerle birden fazla saydaki grnty birletirebilir, eklediiniz fotoraflar evirebilirsiniz. Fotoraf ekleyip vazgemeniz durumunda ise €œsilme€ ilemiyle bu fotoraf kaldrabilirsiniz. Site kullanm olduka kolaydr ve basit bir arayze sahiptir.
nci Caps Ne e Yarar?

nci Caps istediiniz fotoraflar zerine krmz eritli yazlar ekleyerek caps oluturmanza imkan salayan bir sitedir. Ayn zamanda site zerinde yaplm caps paylamlarn grebilir, elenceli vakitler geirebilirsiniz. Olduka kolay bir kullanma sahip olan sitede olduka farkl mizah anlaylarna sahip kiiler paylam yapmakta, birbirinden farkl capslere yer verilmektedir.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst