gittigidiyor

inFamous 2: Festival of Blood'a çıkış tarihi!

EGOOO

Aktif Üye
Katılım
13 Eyl 2011
Mesajlar
67
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
İzmir
inFamous 2'nin tek başına satılacak olan Festival of Blood eklenti paketi için çıkış tarihi resmi olarak duyuruldu.
inFamous 2'nin Festival of Blood eklenti paketi için çıkış tarihi ABD için 25 Ekim ve İngiltere için 26 Ekim olarak belirlendi. Festival of Blood'ın satış fiyatı ise ABD'de 15$, İngiltere'de 9.50£ olacak. Festival of Blood'ın hikaye örgüsü her yeri vampirlerin sarmasını konu alıyor. Vampirler kahramanımız Cole'u ısırdığı için Cole hem kendini hem de şehri kurtarmak için oyundaki baş vampiri öldürmesi gerekiyor. Ayrıca Festival of Blood eklenti paketi orijinal inFamous 2 hikayesini Move desteğiyle oynamaya olanak tanıyacak. Sony'nin inFamous 2'ye ilk başta neden Move desteğini eklemediğini de böylece anlamak mümkün.





festivalofbloodacikistarihi.jpg
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst