gittigidiyor

İnpax 9100 HD PVR Kanal Listesi Yükleme Nasıl Yapılır?

AKHİSAR LI

Aktif Üye
Katılım
25 Ağu 2011
Mesajlar
2,287
Tepkime puanı
64
Puanları
0
Yaş
59
Konum
Vatanın herhangi bir cennet köşesi


1:Kanal Listesini LİNK ten indirip klasöre çıkarıyoruz ve FAT 32 olarak biçimlendirdiğimiz USB ye yüklüyoruz.

2:Karşımıza gelen Menüden USB MENÜ olanı OK liyoruz.

3:Usb ye aldığımız KANAL LİSTESİNİ (nxpHD_CX Database) yazan yere gelip OK liyoruz.

4:Yazılım-Kanallar Güncellensinmi sorusuna ses açma tuşunu kullanarak EVET yapıyoruz ardından OK liyoruz.

5:Veri Güncelleniyor yazısını görünce cihaza işlem bitene kadar KESİNLİKLE Müdahale etmiyoruz.İşlemin bittiğini cihazın öünde END yazdığında anlıyoruz.

6:Cihazı ARKA ANAHTARDAN kapatıp USB yi cihazdan çıkarıyoruz.

7:Cihazı ARKA ANAHTARDAN açıyoruz ve BOOT olmasını bekliyoruz.

8:Normalde cihazın KANAL LİSTESİ yüklenmiş olarak açılması gerekecektir.(Denediğim 2 cihazda böyle açılmıştı) Eğer karşınıza MENÜ LİSANI içeren bir liste gelirse sırası ile SES açma tuşlarını kullanarak gelen satırlarda TÜRKÇE ler seçildikten sonra EXIT ile çıkılacaktır.(Normal olarak kanal üzerinde açılırsa zaten sorunda yoktur.)


 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst