gittigidiyor

Instagram Bilgisayardan Nasıl Kullanılır?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Instagram Bilgisayardan Nasıl Kullanılır?[/h][h=2]Sosyal medya konusunda son yılların en hızlı çıkışını yapan Instagram bilgisayarda nasıl kullanılır?[/h]
instagram-bilgisayardan-nasil-kullanilir.jpg
Kayıt işlemlerinin dahi telefon üzerinden yapıldığı ve internet sitesi üzerinden sadece güncellemelerin görülebildiği ve fotoğraf paylaşımı gibi işlemlerin yapılamadığı Instagram için kişilerin bilgisayarlarına kuracağı uygulama sayesinde kolay bir şekilde Instagram bilgisayar üzerinden kontrol edilebilmektedir.
Instagram’ın bilgisayar üzerinden kontrol edilmesi amacıyla kullanılması gereken program, BlueStacks’tır. Android emülatörü konusunda en iyi uygulamalardan olan BlueStacks sayesinde sadece Instagram değil, tüm Android uygulama ve oyunları çalıştırılabilmektedir. Bu açıdan programı kurduktan sonra sadece Instagram değil, tüm uygulamalardan yararlanmak mümkün olmaktadır.
BlueStacks indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.
Bağlantı üzerinden bilgisayarınıza indireceğiniz programı bilgisayarınıza kurduktan sonra açarak Instagram için işlemlere başlayabilirsiniz.
BlueStacks ilk defa açıldığında karşılama ekranı şöyle olacaktır;
1(91).jpg

Bu ekranda kişilerin sol üst köşede yer alan arama bölümünden uygulama araması yapması gerekmektedir. Instagram kelimesi üzerinden yapılan arama sonucunda uygulama karşınıza çıkacaktır.
2(66).jpg

Uygulamayı kurduktan sonra ise aynı telefonlarda odluğu gibi kullanıcı adı ve şifre girilerek Instagram kullanılmaya başlanabilir.
3(38).jpg

Fotoğraf yükleme gibi tüm işlevler bilgisayar üzerinden yapılabilmektedir.

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst