gittigidiyor

Instagram Hesap Silme ve Dondurma Rehberi 2016

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Instagram Hesap Silme ve Dondurma Rehberi 2016

Instagram hesap silme rehberimizde Instagram hesabı nasıl kapatılır, nasıl dondurulur sorularını yanıtladık. İşte Instagram hesabı dondurma ipuçları

instagram-hesap-silme-ve-dondurma-rehberi-2016.jpg



Beğendiğiniz fotoğraflara çift dokunmak, her gördüğünüz yeniliği paylaşmak ve deneyimlerinizi sadık takipçilerinize aktarmak müthiş. Peki ya tüm bunlardan sıkılmaya başladıysanız ve biraz ara vermek istiyorsanız, hesabınızı nasıl askıya alabilirsiniz? Veya Instagram'ın zamanınızı fazlasıyla tükettiğini düşünüyorsanız, hesabınızdan tamamen nasıl kurtulabilirsiniz? Amacınız ister Instagram hesabı silme olsun, ister Instagram kapatma; aradığınız cevabı aşağıdaki rehberimizde bulacaksınız.

Instagram Hesabınızı Silme

Önce en sert çözümden, Instagram hesabınızı tamamen nasıl kapatabileceğinizden başlayalım. İşte Instagram'ın zaman kaybından başka bir şey olmadığını düşünenler için en köklü çözüm olan hesap kapatmanın yolu.

Instagram Hesabı Nasıl Kapatılır?

2016102015502085972.jpg


Instagram hesap silme işi oldukça kolay

1. Bu adresteki Hesabımı Sil sayfasına gidin. Siteye daha önce giriş yapmadıysanız, giriş yapmanız gerekecek.

2. Hesabınızı kapatmadan önce bunu neden yaptığınızı seçmeniz gerekiyor. Açılır kutudan bir neden seçin ve beliren kutucuğa Instagram parolanızı girin.
3. Son olarak "Hesabımı kalıcı olarak sil" düğmesine basın.
Hepsi bu kadar. Hesabınızı sildiğinizde profilinizin, paylaştığınız tüm fotoğraf ve videoların, beğenilerinizin ve takipçilerinizin silineceğini, bu işlemi geri alamayacağınızı unutmayın. Eğer fikrinizi değiştirebileceğinizi düşünüyorsanız, bir sonraki bölümde anlattığımız geçici hesap dondurma işlemine göz atın.

Instagram Hesabınızı Dondurma

Instagram hesabınızı erişilmez hale getirmek istiyorsanız ancak ileride geri dönebileceğinizi düşünüyorsanız, yapmanız gereken Instagram hesabınızı dondurmak. Bu sayede Instagram'dan bir süreliğine uzak durabilir, dilediğiniz zaman oturum açarak her şeyi eski haline getirebilirsiniz.

Instagram nasıl dondurulur, geçici olarak nasıl kapatılır? İşte cevabı.

Instagram Hesabı Nasıl Dondurulur?


2016102015490729572.jpg


Günün birinde geri dönebileceğinizi düşünüyorsanız, Instagram dondurma doğru tercih

1. Instagram web sitesinde veya mobil sitede sağ üstteki kafa simgesine dokunun. Mobil uygulama üzerinden hesabınızı geçici olarak kapatmanın herhangi bir yolu bulunmuyor.
2. "Profili Düzenle" seçeneğine tıklayın.
3. Sağ alttaki "Hesabımı geçici olarak kapat" seçeneğine tıklayın.
4. Hesabınızı dondurmak için bir neden seçtikten sonra alttaki kutucuğa parolanızı girin.
5. Son olarak kırmızı renkli "Hesabı Geçici Olarak Kapat" düğmesine tıklayın.

Hesabınızı dondurduğunuzda fotoğraflarınız, yorumlarınız ve beğenmeleriniz, hesabınızı yeniden etkinleştirene kadar gizli kalacak.
Instagram hesap silme veya Instagram kapatma yerine fotoğraflarınızı gizlemek istiyorsanız, bunun için Ayarlar'dan "Gizli Hesap" seçeneğini etkinleştirebilirsiniz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst