gittigidiyor

Instagram için gelecek yepyeni özellikler

mekanik06

Aktif Üye
Katılım
21 Eyl 2015
Mesajlar
575
Tepkime puanı
5
Puanları
18
Konum
Avusturya
[h=1]Instagram için gelecek yepyeni özellikler[/h]
[FONT=&quot]26 Eylül 2020 Cumartesi 10:00[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]
  • 14,723KEZ OKUNDU
    [*=right]9

[/FONT]

[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]Instagram denediği ve platforma getirdiği özelliklerle dikkat çekiyor. Yakın zaman önce Reels özelliğini getiren ve onu güncelleyen Instagram şimdi ise pek çok yeni özellik üzerinde çalışıyor. İşte yolda olan Instagram grup hikâyeleri ve sunulacak yeni Instagram özellikleri hakkındaki her şey:
Netflix Türkiye, Instagram takipçisini kırmadı![FONT=&quot]Netflix Türkiye Instagram hesabının açıklaması takipçisinin isteği üzerine değişti. Sosyal medyada eğlenceli diyaloglar yaşanıyor:
[/FONT]

[h=2]Instagram yeni özellikleri: Instagram grup hikâyeleri ve dahası[/h]Instagram’ın yakın zaman önce kullanıcıların platformda yer alan grup sohbetleri için özel olarak ekleyebilecekleri ”Grup Hikâyeleri” üzerinde çalıştığı ortaya çıkmıştı. Test aşamasında görülen bu özellik son kullanıcıya ne zaman ulaşır bilinmez ancak grup sohbetlerini kullanan ve sevenler için güzel bir özellik gibi duruyor.
Bir diğer yeni özellik ise Reels tarafında oluyor. Otomatik ilerleme/kaydırma olarak da kayıtlara geçen bu özellik, şu an için geliştirilmekte olduğu görülüyor. Bu özellik sayesinde kullanıcılar Reels videoları arasında daha kolay geçiş yapacak ve videoyu açmasına gerek kalmadan ön izlemedeyken görüntüleyebilecek.
Instagram grup hikâyeleri ve
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst