gittigidiyor

Instagram İndir - Son Sürüm Özelliklerini Yükle

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Instagram İndir - Son Sürüm Özelliklerini Yükle[/h][h=2]Instagram bildiğiniz üzere soyal medyanın vazgeçilmezlerinden biridir. Instagram uygulamasını telefonunuza indirerek anlık resim paylaşımları yapabilirsiniz.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
instagram-indir-instagram-yukle-kurulumu-hakkinda-bilgi.jpg
Instagram sosyal medyanın vazgeçilmezlerinden burada genelde resim ve kısa video paylaşımları etiketlenerek paylaşılır. Özel mesaj özelliği şuan için bulunmuyor. Genelde ünlüler tarafından kullanılan bu uygulama bir fotoğraf paylaşım platformu olmasının yanı sıra kısa videolarınızı da paylaşarak takipçilerinize ulaştırabilirsiniz.
[h=1]---> İNDİR[/h]Peki Instagram Nasıl İndirilir?

Instagram'ı indirmek için öncelikle Instagram indir linkini tıklayın. Ardından karşınıza gelecek sayfada adrese git linkini tıklayarak Instagram'ı cep telefonunuza yükleyebilirsiniz. Yükleme işlemi tamamlandıktan sonraFacebook ile bağlanarak veya yeni kullanıcı oluşturarak kayıt işlemini tamamlıyoruz. Kayıt işlemi tamamlandıktan sonra giriş yaparak profilimizi oluşturuyoruz ve anlık fotoğraflarımızı hemen paylaşmaya başlıyoruz.

Sizde resimlerinizi takipçileriniz ile paylaşmak ve sevdiğiniz kişileri takip etmek istiyorsanız Instagramı yükleyin!

[h=2]iPhone için Instagram indirmek için burayı tıklayın.
Android için Instagram indirmek için burayı tıklayın.[/h][/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst