gittigidiyor

Instagram Profil Resmi Nasıl Büyütülür?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Instagram Profil Resmi Nasıl Büyütülür?[/h][h=2]Instagram kullanıcıları, istediği bir kişinin profil fotoğrafını daha büyük bir şekilde görüntüleyebilir. İşte yapılacak işlemler.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
instagram-profil-resmi-nasil-buyutulur.jpg
Instagram paylaşılan fotoğraflar ile ön plana çıkarken, kişilerin profil fotoğraflarını daha büyük görmesi için küçük bir işlem yapması yeterli. Özellikle büyük halini görmek istediğiniz fotoğraflar için haberde belirtilen adımları takip etmeniz yeterli.
Özellikle paylaşılan fotoğraflar arasında profil fotoğrafı yoksa siz de belirtilen adımları takip edebilirsiniz.
Instagram profil fotoğrafını büyük görmek için ilk olarak Google Chrome üzerinden siteye giriş yapın ve ardından görmek istediğini profil fotoğrafına ulaşın. Ardından görüntülemek istediğiniz fotoğrafa sağ tık yaparak fotoğrafı yeni sekmede açın.
2016-08-20-20_35_37-instagram-profil-resmi-nas%FDl-b%FCy%FCt%FCl%FCr_.png

Ardından adres satırında S150x150 gibi ifadeler görülecektir. Bu bölümü silin.
2016-08-20-20_35_49-instagram-profil-resmi-nasil-buyutulur_.png

Instagram için bu işlemleri yaptığınızda fotoğrafın orijinal hali görülecektir.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst