gittigidiyor

InstantGet İndir Türkçe Son Sürüm Hızlı Dosya İndirme Yöneticisi

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
screenshot_26638.gif


InstantGet programı çok başarılı bir dosya indirme hızlandırıcısı ve dosya indirme yöneticisidir. Normale göre bir dosyayı 5 kat daha hızlı indirebilirsiniz. Üstelik programın sunduğu üst düzey seçenekler ve güçlü özellikler sayesinde önceliklerinizi kendi ihtiyaçlarınıza göre kolayca ayarlayabilirsiniz.


Tıpkı IDM programı gibi, InstantGet de indireceği bir dosyayı çok sayıda parçaya böler ve her parçanın indirilme işlemini hızlandırarak size zamandan tasarruf sağlar. İstediğiniz bir siteye özel kurallar koyabilirsiniz. Programın proxy desteği de mevcuttur.
İndirdiğiniz tüm dosyalar içinde dosyanın ismine göre veya URL adresine göre arama yaparak ihtiyaç duyduğunuz dosyaya çabucak ulaşabilirsiniz.
InstantGet programı tüm popüler tarayıcılar ile uyumlu çalışır. Ayrıca internette izlediğiniz online videoları indirme özelliğine de sahiptir.
InstantGet ile indirilen dosyalar otomatik olarak belirli kategorilere ayrılır. Böylece indirilen dosyalar karışıklık yaratmaz ve organize (düzenli) bir şekilde saklanır.
İşletim Sistemi: Windows 10, Windows 8-8.1, Windows 7, Windows Xp, Vista

Lisans: Deneme Sürümü
Dil: Türkçe
Boyut: 1.2 MB

InstantGet İndir

InstantGet Alternatif İndirme Linki

InstantGet Ekran Görüntüleri


screenshot2_16943.gif

screenshot3_12348.gif




 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst