gittigidiyor

Intel 10 Çekirdekli İşlemci Üretiyor!

mekanik06

Aktif Üye
Katılım
21 Eyl 2015
Mesajlar
575
Tepkime puanı
5
Puanları
18
Konum
Avusturya
Donanım üreticilerinden Intel, oldukça güçlü bir işlemci ile geliyor. Önümüzdeki seneye piyasaya çıkartıcağı 10 çekirdekli işlemcisi hakkında detaylar haberimizde.

15.11.2015 / 16:00
intel-logo-1447574215.jpg
Donanım üreticilerinden Intel, i7 serisini güncelliyor. Oldukça yüksek performans sunan Intel i7 işlemciler daha da güçlenicek. Extreme Editon serisini güncelleme kararı alan Intel, 8 çekirdekli olan bu işlemci serisini 10 çekirdekli olarak üretecek.
:: HP, İlk 4K Terminali Duyurdu!

:: Huawei'den Süper Hızlı Şarj Teknolojisi!

intel-10-cekirdek-2.jpg
2016 yılının ilk yarısında piyasa sürülmesi beklenen i7 ve i7 Extreme Editon, 10 çekirdekli olacak. Çalışma hızlarının da arttırılacağı bu işlemciler oldukça yüksek fiyatlara sahip olacak. Özellikle düşük nanometre teknolojisine sahip olan bu işlemciler daha düşük ısılarda çalışabilecek ve ısınmadan kaynaklı yavaşlama problemlerini ortadan kaldıracak.
intel-10-cekirdek.jpg
Asus tarafından üretile X99 ve üstü ana kartlarda çalışabilecek olan bu yeni işlemcilerin, deca-core ismi ile adlandırılması bekleniyor. Intel tarafından yapılan açıklamada da belirtildiği gibi bu işlemciler de önemli olan hız ve çekirdek sayısı değil kullanılan teknolojinin kalitesi ve uyumluluğudur.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst