gittigidiyor

internet download manager 6.17 | 2013 download

iyde42

Aktif Üye
Katılım
6 Nis 2012
Mesajlar
33
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
bursa
INTERNET DOWNLOAD MANAGER 6.17- HER GÜNCELLEME İÇİN TEK PATCH


DİKKAT!
BU İNDİRECEĞİNİZ DOSYADAKİ PATCH İLE IDM'Yİ İSTEDİĞİNİZ ZAMAN GÜNCELLEYEBİLİRSİNİZ!

Internet Download Manager dosya indirme hızını arttırarak size zaman kazandıran yarıda kalan indirme işlemlerinize kaldıkları yerden devam etmenize olanak sağlayan bünyesinde zamanlama özelliği barındıran ve indirilecek her türlü dosyayı yönetme olanağı sunan bir dosya indirme yöneticisidir.

Bu program ile bağlantınızın kesilmesi sonucunda yarıda kalan download işlemlerinize kaldığı yerden devam edebilir dosyaları hızlı bir şekilde indirebilir ve ne zaman indirileceğini ayarlayabilirsiniz. Profesyonel bir indirme yöneticisi olan Internet Download Manager FTP HTTP HTTPS ve SHTTP protokollerine proxy sunucularına güvenlik duvarlarına (firewall) çerezlere (cookie)MP3 ses dosyalarına ve MPEG video içeriklerine destek barındırıyor. Internet Explorer Firefox ve diğer tüm popüler tarayıcılara entegre olabilen yazılım sorunsuz bir şekilde çalışabiliyor.

Popülerleşen video sitelerinden direkt olarak içerik indirebildiğiniz Internet Download Manager sade ve basit arayüzü ile her türden kullanıcıya hitap ediyor. Birçok alternatif ve ücretsiz dosya indirme yöneticisine ücretli ve profesyonel bir çözüm programı olarak rakip durumunda bulunan yazılımdır.

- Youtube dahil tüm popüler video paylaşım sitelerindeki beğendiğiniz içeriği indirmenize olanak verir. (Flv ve video paylaşım sistenin desteklediği formatlarda indiri.)
- Sürükle bırak ile indirme istediğiniz dosyayı IDM'e tanıtabilirsiniz.
- Grabber özelliği ile tek sayfadaki tüm içeriği indirebilmesinin yanında komple bir web sitesinide içerikleri ile beraber indirebilir.
- Türkçe dahil 46 dilde desteği mevcuttur.
- İş zamanlama sistemi sayesinde bilgisayar başında dahi olmasanız zamanladığınız görevleri yerine getirir.
- Basit bir arayüze sahiptir ve kişiselleştirilebilir bir arayüz sunar.


KURULUM:

1- Güncellemeyi yaptıktan yada IDM i ilk kurduğunuzda size daha önceden bilgisayarınızda IDM kuruluysa yada kaldırılmışsa yukarıdaki bu uyarıyı verebilir. Tamam butonunu tıklayarak IDM nin kendini kapatmasına izin verin!

2- Önce Setup ile IDM i kurun ve kurulum tamamlandıktan sonra IDM i TAMAMEN kapatın!
Arka planda da çalışmasın!
Daha sonra indirdiğiniz Rar dosyasının içindeki VOX isimli Patch'i çalıştırın.
(Daha sonraki sürümlerde de hiç sorun yaşamadan bu Patch'i kullanın.)

3- Patch'i çalıştırın ve "Patch" butonunu tıklayın!

4- Patch butonunu tıkladıktan sonra sizden Patch yapacağınız dosyayı bulmanızı isteyecek. Crogram Files'ta Internet Download Manager'ın kurulu olduğu dizini bularak o dizin içinde resimde görüldüğü gibi IDMan.exe simgesini seçin ve "Aç" tıklayın.

5- Adınızı ve Soyadınızı isteyecek. Herhangi bir şey yazabilirsiniz

6-"SuccessFully Patched !" yazdığında Patch işlemi tamamdır!


Boyut: 5 Mb
Platform: Windows XP / Vista / 7 / 8 (32x64bit)
Tarama: Eset Smart Security 6 TEMİZ

http://turbobit.net/9r4pf4nyeldq.html
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

CASPER

Aktif Üye
Katılım
5 May 2013
Mesajlar
537
Tepkime puanı
3
Puanları
0
Konum
merkez
link eklenmiştir.

@KNIGHT RIDER üstad'a ilgisinden dolayı teşekkürler.
 
Son düzenleme:

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst