gittigidiyor

internet explorer açılış sayfası sorunu

acemisat

Aktif Üye
Katılım
2 Eyl 2013
Mesajlar
3
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
yenimahalle
selam arkadaşlar internet explorer QVO6 açılış sayfasını degiştiremiyorum yardımcı olabilirmsinizlovely
 

hijam

Aktif Üye
Katılım
27 Mar 2012
Mesajlar
107
Tepkime puanı
2
Puanları
0
Konum
bornova
Bu programın yönlendirmelerinden şikayetçi iseniz bu virüsten kurtulmaya Programları Ekle/Bırak listesinden başlayabilirsiniz. Bunun için Başlat’a tıklatın. >Ayarlar>Kontrol Paneli>Programları Ekle/Bırak. Burada Qov6.com ile akalı dosyaları bulup Kaldır’ı seçin.

Buna ek olarak tarayıcılarınızı düzeltmek için:

Internet Explorer:

IE> Araçlar> Eklentileri Yönet> Araç çubukları ve uzantılar . Burada Qov6 i bulun ve kaldırın. IE yi yeniden açın>Araçlar> İnternet seçenekleri> Genel sekme. Buraya Google ya da başka bir arama motorunu ayarlayın.

Mozilla Firefox:

Firefox> Araçlar> Eklentiler> Uzantılar. Burada Qov6 i bulun ve kaldırın. Şimdi Araçlar> Seçenekler> Genel> Başlat. Burada boş sayfa gösteri ya da istediğiniz bir arama motorunu seçin.

Google Chrome:

Chrome menüsünü seçin. Araçlar> Uzantılarç Burada Qov6.com uzantısını bulun ve geri dönüşüm kutusuna yollayıp kurtulun. Buna ek olarak wench ikonuna tıklayın ve ayarlardan “Arama motorlarını yönet”i seçin ve istediğiniz bir arama motorunu ayarlayın. Sonra başlatma kısmına gidin ve yeni bir sekmede oş bir sayfa açıldığından emin olun.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst