gittigidiyor

Internet Explorer’da Google Ana Sayfa Yapma (Resimli Anlatım)

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
internet-explorer.jpg
microsoft-internet-explorer-12-1_640x360.jpg

IE’de Ana Sayfanızı Değiştirin


Microsoft’un en iddialı ürünlerinden birisi olan ve Windows ile birlikte sunulan
Internet Explorer
, Windows’un
varsayılan tarayıcı
sı olarak tanınmıştır. Mevcut pek çok tarayıcı arasından Internet Explorer ile devam etmek fakat
Ana Sayfanızı değiştirmek
istiyorsanız aşağıda sizler için hazırladığımız rehbere göz atabilirsiniz.

Genellikle kurulum sonrasında Internet Explorer, boş sayfa, sekmeler ya da
BING
’i varsayılan olarak ayarlayabilir. Dilerseniz size sunulan seçenekler üzerinde başlangıç sayfanızı değiştirebilir dilerseniz açılış sayfanızı
Google
olarak belirleyebilirsiniz.
Internet Explorer’da Google’ı Ana Sayfa Yapmak

Internet Explorer’da Ana Sayfanızı değiştirmek için tarayıcıyı açın ve yukarıda yer alan “
Araçlar
” sekmesine tıklayın. Açılan sayfada “
Internet Seçenekleri
”ni seçin ve pencere üzerinde yer alan “
Genel
” kısmına geçin. Burada giriş sayfası kısmında yer alan web sitesini veya boş metni silerek
www.google.com.tr
yazın, “
Tamam
” butonuna basarak ayarlarınızı kaydedin.

Görselde de görebileceğiniz gibi bu işlem sonucunda başlangıç – açılış sayfanız Google olarak değiştirilmiş olacaktır. Açılış sayfanızı Google dışında başka bir web sitesi olarak değiştirmek isterseniz yine aynı yolu izleyerek belirlediğiniz siteyi seçebilirsiniz.

5508635fafd56c572d7fd2da.jpg

Internet Explorer İndirin


ie10.png
Internet Explorer 10


İNDİR




internet-explorer-9.png
Internet Explorer 9 (Windows 7)


İNDİR




internet-explorer-8.png
Internet Explorer 8


İNDİR




ie.png
Internet Explorer - Mac


İNDİR
internet-explorer-flash-player-sorunu-640x330.jpg
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
345789.jpg

Microsoft’un Windows 10 ile kullanıma sunduğu Microsoft Edge tarayıcıya WhatsApp web desteği geldi.

windows-10-insider-preview-yapi-10565te-microsoft-edge-yenilikleri-36058.jpg

Microsoft, Windows 10 güncellemesi ile birlikte web tarayıcı tarafında da önemli bir değişikliğe gitmişti. Internet Explorer’ı emekliye ayıran Microsoft, yeni tarayıcısı Microsoft Edge’i kullanıma sunmuştu. Çok daha sade ve kullanışlı bie ara yüzle geliştirilen Microsoft Edge, kullanıcı deneyimini geliştiren ekstra özelliklere de sahip.
WhatsApp-Web-600x338.png

Microsoft Edge, Google Chrome’da olduğu gibi eklenti desteğine de sahip olacağı Microsoft tarafından yapılan açıklamalarda belirtilmişti. Son gelen bilgilere göre Microsoft Edge. Windows 10 için yayınlanan yeni güncellemeden so ra artık WhatsApp web eklentisini destekliyor


WhatsApp Web, geçtiğimiz yıl hizmete girmiş ve kullanıcıların CEO telefonlarındaki WhatsApp hesaplarını tarayıcı üzerinden bilgisayarlarında kullanmayı mümkün kılmıştı. İlk olarak hizmete girdiğinde Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera ve Safari tarayıcıları desteklenen WhatsApp web eklentisi artık Microsoft Edge tarayıcı üzerinden de kullanıma sunuldu.
ayoppn8hdnixukui8r4v.jpg

Microsoft Edge tarayıcı üzerinden WhatsApp Web kullanımı için WhatsApp’ın resmi sitesi http://web.whatsapp.com/ adresine giriş yapıp, buradaki qr kodu telefonunuzdaki WhatsApp uygulamasını kullanarak WhatsApp Web menüsü altındaki Qr kod tarayıcısı ile taraması yeterli. Bu noktadan sonra telefonunuzdaki WhatsApp hesabınızda, bilgisayarınız üzerinden mesajlaşmaya başlayabilirsiniz.
Microsoft Edge Geliştirici takımından bir Geliştirici geçtiğimiz günlerde Microsoft Edge için yeni özellikler üzerinde çalıştıklarını açıklamıştı. Bu özellikler arasında gelişmiş eklenti desteği, web bildirimleri desteği ve bir çok yeni web standardı bulunuyor. Ayrıca, Microsoft Edge’in neden olduğu bazı klavye sorunları üzerinde çalıştıklarını ve bu sorunu gidererek yakında Microsoft Edge tarayıcının güncelleneceği de gelen bilgiler arasında.
microsoftedge.jpg
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst