gittigidiyor

İnternet Güvenlik Programı – Avast Internet Security 2016 İndir Yükle

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=3]Avast Internet Security 2016 programı ile internet sahtekarlıklarına ve dolandırıcılıklara karşı önlem almanın yanı sıra, bilgisayarınızı virüslere karşı da koruyabilirsiniz. Bunun yanı sıra şifrelerinizi koruyabilir, tarayıcınızı temizleyebilir, internet ağınızı koruyabilir, güvenlik duvarı, antispam e-postalardan korunabilir ve bankacılık ödemelerinizi güvenle yapabilirsiniz.
[/h]



[h=2]İnternet Tehlikelerine Karşı Çözüm[/h]Avast Internet Security 2016 programı en güncel internet tehditlerine karşı bilgisayarınızı ve kişisel bilgilerinizi korur. İnternette gelenekselleşmiş sahtekarlıklara ve her geçen gün ortaya çıkan zor ve tespit edilmesi zor sahtekarlıklara karşı Avast Internet Security ile önlem alabilirsiniz. Özellikle banka bilgilerinizi ve paranızı çalmak isteyen yazılım ve virüslere karşı önlem alır.




Avast Internet Security ile internet sitelerinde özgürcce dolaşabilir, alışverişlerinizi korkmadan yapabilir ve bankacılık işlemlerinizi korkmadan yapabilirsiniz. DNS ayarlarınızı ele geçirip bankanızın sitesinin birebir kopyasını yaparak sizin giriş yapmanızı isteyen siteler için de Avast Internet Security kesin çözümdür.
E-posta dolandırıcılığına karşı da kesin çözüm sunan Avast Internet Security dolandırıcılıkların da önüne geçer.
Avast Internet Security programı antivirüs programı olarak bilgisayarınızı korur, ev ağı güvenliği sağlar, güvenlik duvarı olarak koruma sağlar, parolalarınızı günvence altına alır ve tarayıcınıza bulaşan zararlıları temizler.

[h=2]Avast Internet Security 2016 Detayları[/h]
Lisans:Deneme Sürümü
Boyut:4.9 MB
Dil:Türkçe
Versiyon:Son Sürüm
İşletim Sistemi: Windows 10, 8.1, 8, 7, Vista veya XP SP3


 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst