gittigidiyor

internet üyeliği

coolmeen

DREAMBOX TEKNİSYENİ
Administrator
Katılım
11 Haz 2012
Mesajlar
10,804
Tepkime puanı
646
Puanları
113
Konum
ULM Donau
Kardeşim Türknetten memnunmusunuz?
Benim bölgede 35mbit hız verecegiz diyor.Acaba gerçekten bu hızı alabilirmiyiz.Yada bi süre sonra kotayı aştınız işte hızınız bilmem 5 mbite düştü falan vs vs yapıyorlarmı.Gerçekten söyledikleri gibi bir hizmet veriyorlarmı az bilgi verebilirmisin?
 

aozaslan

Aktif Üye
Katılım
7 Ara 2011
Mesajlar
228
Tepkime puanı
0
Puanları
16
Konum
Sorgun
arkadaşım ben iki aydır araştırıyorum şu anda ttnet taahhüdüm var ve 45 gün kala bozdurdum turknete geçiş yaptım.alabileceğim altyapı hızı 82 mb.bulunduğum yerde turnet yok mecbur ttnet alpyapsını kullanıyor ve en fazla 35 mb verebiliyorlar(kendi altyapısı olan yerlerde 100 mb).şırf akk yüzünden türknete geçiyoum ttnette 75 gb akk li 24 mb hız limitsiz internetim vardı.75 mb geçtiğinde 8 mb düşüyor ve 5-6 ancak alıyordum.21 martta evrakları gönderdim.ttnet sırf devir evrağında tonere bağlı az bir kısmında siliklik var diye kabul etmediğinden yeni evrak gönderdim.birkaç gün içinde devir olacak.hız olarak akk yok deniyor.her fırmada olduğu gibi bunda da beğenmeyen var.ben artık hayırlısı diyorum.zaten 13 yılda ttnette 4-5 defa ancak çağrı açmıştım.ev telefonuna ayrıca ödüyordum.türknette 100 dk her yöne 1.kademe yabancı ülkeler sabit hatlar dahil ücretsiz.
https://turk.net/cayma-bedeli-bizden/?gclid=EAIaIQobChMI0PCKpo6c2gIVA6sYCh2XJQm8EAAYASAAEgJuXPD_BwE
 

Sami Ertaga

Aktif Üye
Katılım
29 Ara 2017
Mesajlar
3,167
Tepkime puanı
491
Puanları
83
Konum
GAZİANTEP
Bir şekilde yine Türk Telekom'a bağımlı kalıyoruz, çünkü alt yapı onların.
 

aozaslan

Aktif Üye
Katılım
7 Ara 2011
Mesajlar
228
Tepkime puanı
0
Puanları
16
Konum
Sorgun
interneti türknete taşıyalı bugün 10 gün oldu ve şu ana kadar bir sorun aşamadım hız testlerinde kablosuz bağlantı ile 32-33 mb.görüyorum inşallah sonuna kadar böyle gider
 

digimy

Emirdağlı
Yönetici
Administrator
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
6,768
Tepkime puanı
1,290
Puanları
113
Konum
Emirdağ
Web sitesi
www.kahramanelektronik.com
altyapı turk telekom a ait ama diğer firmalardanda internet aboneliği alınabilir
sadece dikkat edilmesi gereke altyapı kaldırıyormu ?
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst