gittigidiyor

İnterneti Kapatmadan Oyunlardaki İnternet Erişimini Nasıl Engellersiniz?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
interneti-kapatmadan-oyunlardaki-internet-erisimi-nasil-engellenir-705x290.jpg
[FONT=&quot]Mobil cihazınızda oyun oynarken gerekli gereksiz zamanlarda karşınıza çıkan can sıkıcı reklamları bu yolla engelleyebilirsiniz.[FONT=&quot]
Online bir işlevi olmadığı halde bazı gerekçelerle sürekli veri alışverişi yapan birçok uygulama mevcut. Bunlar internet aracılığıyla kullanıcılarına bir hizmet sunuyor olmasa da uygulamaların veri alışverişi yapmasının çeşitli sebepli var. Bunlardan en önemlisi ise gelir kapısı olan reklamlar.

Kullanıcılar, kendilerini rahatsız edecek düzede reklam içeren oyunları genelde internetlerini kapatarak oynarlar. Fakat internetinizi kapatmadan da uygulamaların internet erişimini engelleyebilirsiniz.

Firewall, bu anlamda geliştirilmiş en yararlı uygulamalardan. Özellikle root gerektirmemesi sebebiyle Firewall’ın ihtiyacınızı karşılayacak düzeyde olduğunu düşünüyorum.

wifi-cellular-1.jpg


Aşağıdaki bağlantıyı kullanarak cihazınıza yükleyebileceğiniz Firewall’ı kullanmak için yapmanız gerekenler ise şu şekilde:

  • Uygulamayı kurup açtıktan sonra giriş ekranındaki ‘Başlat’ yazısına tıklayın
  • Uygulama, varsayılan olarak internetinizi tamamen erişime kapatır
  • Askıdaki Erişimler’ sekmesine geçip yaparak buradan internet erişimine izin vermek istediğiniz uygulamaları seçin

Bu uygulamanın bir diğer yararlı tarafı, internetinizi kapatarak oyun oynadığınız sırada size gelenWhatsApp, Twitter, Facebook ya da SMS bildirimlerinden mahrum kalıyor oluşunuz. Yani oyun oynarken aklınızın bir yandan ‘acaba hatun (ya da erkek arkadaşım) mesaj yazmış mıdır?’ diye WhatsApp’ta kalmamasını sağlamak için Firewall’ın ideal bir çözüm olduğunu düşünüyorum.

[FONT=&quot]Firewall İndir[/FONT]







[/FONT]

[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst