gittigidiyor

iOS 10.2 IPSW İndirme Bağlantıları

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa


Yeni iOS 10.2 IPSW


Cihazınıza iTunes üzerinden iOS 10.2 sürümünü yüklemek için bu konudan yardım alabilirsiniz.
iOS 10.2 sürümü iPhone, iPad ve iPod Touch kullanıcıları için indirilebilir durumda. Yeni sürümü aşağıdaki bağlantılardan indirip iTunes üzerinden yükleyerek cihazınızı sıfırlayabilir, temiz kurum yapabilir ve kolayca sürüm yükseltme yapabilirsiniz.


Türkiye‘de satılan modeller için GSM olan linkleri seçmelisiniz. CDMA yazan sürümler yurtdışı CMDA şebekeler için üretilen modellerdir. China yazan modeller ise sadece Çin’de satılan modelleri ifade etnektedir.
Cellular = 4G sürümleri WiFi: Sadece Kablosuz ağ destekleyen sürümleri ifade etmektedir.

iOS 10.2 Direkt İndirme Bağlantıları

iOS 10.2 IPSW Direct Download Links:





Tüm bağlantılar Apple sunucuları üzerinden indirilmekte olup herhangi bir değişiklik yapılmamış, dijital imzalı sürümlerdir.




Yeni iOS 10.2 IPSW​


 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst