gittigidiyor

iOS 10.3.2 Public Beta 1 Yayınlandı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
iOS-10.3.2-Beta.jpg

Apple dün, yeni bir güncelleme olan iOS 10.3.2 güncellemesinin ilk beta sürümünü geliştiriciler için yayınlamıştı. Bugün ise Public Beta (Halka Açık Beta Yazılım Programı) kullanıcıları için ilk beta yayınlandı iOS 10.3.2 public beta 1, AirPods’u Bul ve yeni Apple File System (APFS) gibi özellikleri içeren iOS 10.3‘ün yayınlanmasından iki gün sonra gelmiş oldu.
Programa kayıtlı olan kullanıcılar iOS 10.3.2 güncellemesini iOS cihazlarından OTA yolu ile (Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme) menüsü üzerinden hemen şimdi indirebilir ve yükleyebilirler.
İLGİLİ HABER: Geliştiriciler için iOS 10.3.2 Beta 1 Yayınlandı




Şimdilik Apple’ın ayrıntılı bir sürüm notu sunmadığından dolayı iOS 10.3.2’de ne gibi yeniliklerin yer aldığını bilmiyoruz ancak iOS 10.x.x güncellemesi olması sebebiyle genel olarak hata düzeltmelerine ve performans iyileştirmelerine odaklı bir güncelleme olduğunu tahmin ediyoruz. Büyük bir değişiklik veya yenilik keşfedersek paylaşıyor olacağız.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst