gittigidiyor

iOS 10 Beta 5 Yayınlandı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Apple, geliştiriciler iOS 10 beşinci beta güncellemesini yayınlandı. Beşinci i beta güncellemesi neler getiriyor? iOS 10 kararlı sürüm ne zaman yayınlanacak?


iphone-6s-ios-10-1.jpg
iPhone 7 modelleriyle resmen çıkış yapacak iOS 10 işletim sistemi içinbeşinci beta sürümü yayınlandı. iOS 10 beta 4 güncellemesinden yaklaşık bir hafta sonra dağıtıma sunulan güncellemeyi geliştiriciler, Apple Geliştirici Merkezi ya da OTA (şebeke) üzerinden indirebiliyor.
Bir önceki beta sürümde 100'den fazla emojinin yeniden tasarlanması ve yenilerinin eklenmesi gözle görülür yeniliklerin başında gelmişti. Apple beşinci beta sürümünde ise sistem altyapısında iyileştirmelere odaklanıyor.
ios-10-beta-5-593x791.png

Apple, 13 Haziran tarihinde gerçekleşen WWDC 2016 etkinliğinde iOS 10 işletim sistemini resmen duyurmuştu. Şirkete göre bugüne kadar yayınlanan en büyük iOS güncellemesi olan yeni sürüm beraberinde birçok yenilik ve geliştirme sunuyor.
iOS 10 güncellemesi kapsamında sunulan yeniliklere alt bölümdeki haberimiz aracılığıyla göz atabilirsiniz.





iOS 10 Beta 5 güncellemesini alan modeller

iOS 10 Beta 4 güncellemesini; iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s,iPhone SE,iPhone 6,iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPad Air, iPad Air 2, iPad 1, iPad 2, iPad 3 , iPad 4, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4,iPad Pro, 9.7 inç iPad Pro, iPod touch 5 ve iPod touch 6 alıyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst