gittigidiyor

iOS 10 Hangi Cihazlara Ne Zaman Gelecek?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]iOS 10 Hangi Cihazlara Ne Zaman Gelecek?[/h][h=2]Apple tarafından resmen tanıtılan ve kullanıma sunulmaya başlanan cihaz iOS 10 hangi cihazlara gelecek?[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
ios-10-hangi-cihazlara-ne-zaman-gelecek.jpg
Apple tarafından yapılan yeni etkinlik ile birlikte yeni telefon modelleri duyurulurken yeni etkinlikte gözler aynı zamanda iOS 10 işletim sistemindeydi. Yenilenen ve daha da geliştirilen işletim sistemini kullanıcılara sunmaya hazırlana Apple, bu konuda büyük bir beklenti de yaratmış durumda.
iOS 10 Ne Zaman Gelecek?
16 Eylül tarihi itibari ile iPhone 7 modellerini dağıtımına başlanacak. iOS 10 işletim sistemi ise iPhone dağıtımından önce güncelleme ile kullanıcılara sunulacak. Bu bakımdan kişiler 13 Eylül tarihi itibari ile yeni işletim sistemini denemeye başlayacak. iPhone 7 sahipleri, cihaz kutudan direk iOS 10 ile geleceği için güncelleme almaya gerek kalmadan telefonu iOS 10 ile kullanmaya başlayabilecek.
iOS 10 Güncellemesi Hangi Cihazlara Gelecek?
iOS 10 güncellemesi ile ilgili yapılan resmi açıklamalara göre güncelleme alacak cihazlar şöyle; iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone SE, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 5. İşletim sistemi aynı zamanda tabletler için de gelecek. Bu bakımdan iPad Pro 12.9, iPad Pro 9.7, iPad Air 2, iPad Air, iPad 4. Nesil, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2 sahipleri de iOS 10 güncellemesi alabilecek.
iOS 10 Kısıtlı Gelecek
iOS 10 güncellemesinde kullanıcıların tüm iOS 10 özeliklerini kullanması mümkün olmayacak. Bazı özellikler sadece bazı cihazlarda kullanılabilecek.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst