gittigidiyor

iOS 13 ve iOS 13.5 için Jailbreak sürümü ortaya çıktı!

mekanik06

Aktif Üye
Katılım
21 Eyl 2015
Mesajlar
575
Tepkime puanı
5
Puanları
18
Konum
Avusturya
[h=1]iOS 13 ve iOS 13.5 için Jailbreak sürümü ortaya çıktı![/h]
[FONT=&quot]21 saat önce eklendi[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]
  • 9,556KEZ OKUNDU
    [*=right]0

[/FONT]

[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]iOS 13 ve iOS 13.5 için Odyssey Jailbreak isimli bir yazılımın piyasaya sürüldüğü açıklandı. 3 Haziran 2019 tarihinde tanıtılan iOS 13, 19 Eylül 2019 tarihinde bütün kullanıcılar için yayımlanmıştı.
iPhone dışında iPad ve iPod Touch modellerinde de kullanılabilen bu yazılım, iOS 13.5.1 sürümüne kadar iyi bir şekilde anılıyordu. 20 Mayıs 2020 tarihinde kullanıcıların beğenisine sunulan iOS 13.5, kullanıcıları Maruz Kalma Bildirimi olarak adlandırılan bir sistem ile COVID-19 salgınından koruyor.
Apple, iOS 13.5.1 güncellemesinin üstünü çizdi[FONT=&quot]iOS 14 sürümüne odaklanan Apple, iOS 13.5.1 güncellemesi için kararını verdi. iOS 13.6 ve iOS 14 ikilisi ön plana çıkmaya başladı.
[/FONT]

[h=2]iOS 13 ve iOS 13.5 Odyssey Jailbreak ile gündemde[/h]Gücünü Apple tarafından üretilen A12 ve A13 işlemcilerinden alan cihazlarda kullanılabilen bu programın açık kaynak kodlu bir yazılım olduğu belirtildi. Buradan hareketle Jailbreak ile ilgilenen bütün geliştiricilerin Odyssey tarafından piyasaya sürülen bu programı daha iyi özellikler ile donatabileceğini söyleyebiliriz.
Odyssey, yayımladığı Jailbreak’in çok hızlı olduğunu belirtti. Bu sürümün en yeni iPhone modellerinde herhangi bir kasma problemi yaşamadığı ifade edildi ve kısa bir süre önce satışa sunulan en güncel iPad cihazlarında da sorunsuz bir şekilde çalıştığı söylendi.
ios-13-ve-ios-13-5-icin-jailbreak-surumu-ortaya-cikti-1.jpg
Dilimize ” ön yüz çatısı” olarak çevrilen Bootstrap isimli altyapı eşliğinde hazırlanan Odyssey Jailbreak, “libhooker” isimli bir özelliğe de sahip. Bu özellik, bir geliştirici tarafından hazırlanan kodun hâlihazırda çalışan bir sistem üzerinde denenmesini sağlıyor.
Eğer bu yazılımdan memnun kalmazsanız onu silebilirsiniz. Odyssey isimli kullanıcının Twitter adresine ulaşmak ve ilgili Jailbreak sürümü hakkında daha fazla bilgi almak için “
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst