gittigidiyor

iOS 14 Beta: 4 yeni Apple Arcade oyunu sızdırıldı!

mekanik06

Aktif Üye
Katılım
21 Eyl 2015
Mesajlar
575
Tepkime puanı
5
Puanları
18
Konum
Avusturya
[h=1]iOS 14 Beta: 4 yeni Apple Arcade oyunu sızdırıldı![/h]
[FONT=&quot]06 Ağustos 2020 Perşembe 23:10[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]
  • 4,728KEZ OKUNDU
    [*=right]0

[/FONT]

[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]Kısa bir süre önce iOS 14 Beta 4 sürümü yayımlandı. Bu sürümde Apple TV Widget, 3D Touch ve Maruz Kalma Bildirimi gibi yeni sistemler mevcut. iOS 14 Beta sayesinde yeni Apple Arcade oyunları ortaya çıktı.
iOS 14 Beta 4 yayınlandı! İşte yeni özellikler[FONT=&quot]WWDC 2020'de tanıtılan iOS 14 için geliştirme süreci tüm hızıyla devam ediyor. İşte iOS 14 Beta 4 sürümü ile sunulan yenilikler!
[/FONT]

[h=2]iOS 14 Beta yeni Apple Arcade oyunları ile gündemde[/h]Apple’ın uygulama mağazasında 4 yeni mobil oyun tespit edildi. Bu oyunlar ne yazık ki iOS 13 ile uyumlu değil ancak bu sorunun aşılacağı söyleniyor. Ayrıyeten iOS 13 kullanıcıları oyun listesinde yer alan bu oyunları henüz göremiyor.
Yeni iOS sürümü ile tespit edilen oyunların bulunduğu liste paylaşıldı. Bu listede Next Stop Nowhere, Samurai Jack: Battle Through Time, The Last Campfire ve World’s End Club yer alıyor.
ios-14-beta-yeni-apple-arcade-oyunlari-ile-gundemde-1.jpg
Next Stop Nowhere isimi yapımda renkli ve maceralı bir yolculuğa çıkılacak. Bu yolculuk uzayın derinliklerinde yapılacak. Kendisinin sadece Apple’ın mağazası aracılığı ile indirilebildiği açıklandı.
Samurai Jack: Battle Through Time ise tek başına vakit geçirmeyi sevenler için tasarlandı. PC ve konsol oyuncuları için de geliştiriler bu oyun, aksiyon ve platform oyunu olarak nitelendiriliyor. Jack, ezeli rakibi Aku’yu yenmek için oyuncuların yardımına ihtiyaç duyuyor.
ios-14-beta-yeni-apple-arcade-oyunlari-ile-gundemde-2.jpg
PC, PlayStation 4, Nintendo Switch ve Xbox One için geliştirilen The Last Campfire, bir bulmacanın içerisinde sıkışıp kalan ve oradan kurtulmayan çalışan bir karakterin hikayesini ele alıyor. World’s End Club ise 2 boyutlu bir oyun ve bu oyunda 12 yaşında olan bir karakter yönetiliyor.
Bir sınıf gezisinde otobüs kazası geçiren bu karakter, kendisinde olağanüstü güçlerin olduğunu fark ediyor ve 1200 kilometrelik bir yolculuğa çıkıyor. Bu oyunların hepsi iPhone, iPad ve Apple TV cihazlarında oynanabilecek.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst