gittigidiyor

İOS 2015 En iyi Android Ses Kaydetme Uygulamalar

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
images.jpg

2015 En iyi Android Ses Kaydetme Uygulamaları
Akıllı telefon ve tablet cihazınız için bir ses kayıt uygulaması bakınıyorsanız işte size başarılı ses kaydediciler. Oldukça kaliteli bu ses kaydetme uygulamaları tamamı ile ücretsiz.

Android telefonlarınızda ses kaydı oluşturmak hedefliyorsanız ve bu sebeple parasız uygulamalar arıyorsanız işte size fırsat. Hem ücretsiz hemde başarılı ses kayıt programlarını sizin için bir araya getirdik.

Akıllı telefon ve tablet telefonunuzda yaptığınız görüşmeleri kayıt yapabileceğiniz, konserlerde ses kayıt yapabileceğiniz, müzik kayıt yapabileceğiniz, toplantıları kayıt yapabileceğiniz, notlarınızı kayıt yapabileceğiniz, kişi seslerini kayıt yapabileceğiniz ve ayrıca diğer her türlü sesleri kayıt yapabileceğiniz programlar burada.

Android telefonunuzu bir ses kayıt cihazı gibi kullanabilir, arzuladığınız formatlarda sesleri kaydedebilir ve de kaydettiğiniz sesleri düzenleyebilirsiniz. İşte gelişmiş ve de parasız bir biçimde sürülen ses kayıt uygulamaları

1. Konusma ve Ses kayıt – ASR apk indir

En iyi ses kayıt uygulamalarından birtanesi de ASR isimli programdır. Uygulama hem bedavadır hemde kesinlikle bir limiti bulunmuyor. İstediğiniz zamanda kayıtlar yapabilirsiniz.

Boyut: 7,86 Mb
Konusma-ve-Ses-kayit-ASR.apk


################################################## ################################################## #



2. miidio Recorder apk indir

Bu program ile birlikte sınırsız olarak MP3 kaydı gerçekleştirebiliyorsunuz. yüksek Kalite (sıkıştırılmamış veya MP3) ses kaydı yapmanızı sağlar. Farklı bir kayıt uzunluğu sınırlaması yoktur.

Canlı-kayıt desteklenmektedir. Kablolu kulaklık takılı olduğunda bile ses yapabiliyorsunuz. Kablolu kulaklık takılıyken ses kayıtlarını dinleyebiliyorsunuz.

Boyut: 2,83 Mb
miidio-Recorder.apk


################################################## ################################################## #



3. RecForge Lite – Audio Recorder apk indir

Android telefonunuzda ses kaydı oluşturmak amacıyla kullanabileceğiniz parasız programlardan birtanesi de RecForge Lite - Audio Recorder isimli yazılımıdır. Ses kayıtlarınızı düzenlemenize olanak tanır ve ses kaydından istemediğiniz yerleri silerek çıkarmanızı kolaylaştırır.

Boyut: 3,41 Mb
RecForge-Lite-Audio-Recorder.apk


################################################## ################################################## #



4. Hi-Q MP3 Voice Recorder (Free) apk indir

Hi-Q MP3 Voice Recorder (Free) direk çok yüksek kaliteli ses kayıtları yapma imkanı tanıyor. MP3 dosyalarının içine sesli notlar, şarkılar, vaazlar, müzik, söyleşiler, hatta konserleri dahi kaydedebilirsiniz. Yüksek sadakat 44 kHz frekansından ses kaydı olanağı sağlıyor.

Boyut: 2,46 Mb
Hi-Q-MP3-Voice-Recorder-Free.apk


################################################## ################################################## #



5. Easy Voice Recorder apk indir

Easy Voice Recorder uygulaması vasıtasıyla ücretsiz ve sonsuz bir şekilde ses kayıtları yapabilirsiniz. Farklı bir bir kısıtlaması olmayan söz konusu ses kaydetme programı ile birlikte toplantılarınızı , notlarınızı ve de diğer sesleri basitce kaydedebilirsiniz.

Söz konusu program desteklenmeyen bir takım cihazlarda telefon aramalarını desteklememektedir.

Boyut: 3,2 Mb
Easy-Voice-Recorder.apk
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst