gittigidiyor

İOS 2016 En iyi Android Çocuk Oyunları

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1403897266_bombom-en-iyi-cocuk-oyunlari.jpg


2016 En iyi Android Çocuk Oyunları
Her evde çocuklar android cihazlara ortaktır. Zaman zaman sizlerden daha fazla çocuklar android telefonları ellerinden bırakmaz. Ve kendisine kıyasla oyun yada uygulama bulamıyorsa sizin oyunlarınıza ve de uygulamalarınıza el atacaklardır. Bu gibi zamanlarda çocuklar için geliştirilen android apk oyun ve programlar imdadınıza yetişecek.

Çocuklar için hem eğlenceli hemde eğitici android apk oyun ve de uygulamaları telefonunuzda bulundurmanızı öneriyoruz. Bu nedenle sizlere bu tür android apk oyun ve ayrıca uygulamaları alt tarafta sıralıyoruz.

The Amazing Spider-Man 2 Apk indir

Çok sevilen oyun kahramanlarından birisi Örümcek Adam’dır. Suçluları yakalamaya çalışan Örümcek adamı The Amazing Spiderman android oyununda kullanıyorsunuz. Özel güçlerler kötü adamları yenmek amacıyla uğraşıyorsunuz. Ses ve ayrıca görsel efektlerin yanı sıra 3D çizimleri de oldukça etkileyici.



iOS için indir: The Amazing Spider-Man 2 (Ücretli)

Android için indir: The Amazing Spider-Man 2 (Ücretli)



Afacan Apk indir

Afacan, ana okulu dönemindeki çocukları hedef alan bir interaktif eğitim programıdır. Programda bir takım nesne grupları yer almaktadır. Bu gruplardan birtanesi seçildikten daha sonra, o grup içerisinden 1 nesneye tıklandığında, nesnenin adı sesli olarak söylenmekte aynı zamanda ekrana o nesnenin çok daha büyük bir resmi gelir. Böylelikle çocukların pek çok duyusuna hitap ederek çevreye karşı merakları ve de zihinsel gelişimleri hızlandırılmaktadır. Çocuğunuz işte bu yazılımla rakamları, renkleri, şekilleri, meyveleri, sebzeleri, mevsimleri, taşıtları ve ayrıca hayvanları öğrenebilir.



Android için indir: Boyut: 3,42 Mb
Afacan.apk




Talking Tom Cat 2 Apk indir

Ne söylerseniz söyleyin aynısını tekrar eden bir kedi. Gayet eğlenceli ve hoş vakit geçirmenizi sağlayan bu programda kedi ile eğlenceli oyunlar oynamak muhtemel. Ayrıca minik oyunları ile birlikte çocuklar için vazgeçilmez.



iOS için indir: Talking Tom Cat 2

Android için indir: Boyut: 42,63 Mb
Konusan-Kedi-Tom-2.apk




Draw Something Apk indir

Küçük çocukların eğlenceli ve hoş çizimler yapmasını sağlayan gayet eğitici bir yazılımdır. Draw Something uygulamasında karakalem yeteneklerinizi geliştiriyorsunuz ve ayrıca nesleri uygun tahmin edip çizmeye çabalıyoruz. Komik, yaratıcı ve rakipleriniz ile savaş ettiğiniz bir çizim yazılımı.



iOS için indir: Draw Something

Android için indir: Draw Something



Subway Surfers Apk indir

Grafikleri ve ayrıca efektleri ile herkesin beğendiği ve de ücretsiz oynayabildiği Subway Surfers, en iyi koşu oyunlarından bir tanesi. Tren istasyonundan kaçış oyunu olarak da bilinen bu android oyununda sizleri kovalayan polis ve ayrıca köpeğinden kaçmaya çabalıyoruz.



iOS için indir: Subway Surfers

Android için indir: Subway Surfers
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst