gittigidiyor

İOS 2016 En iyi Selfie Android Uygulamaları

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

2016 En iyi Selfie Android Uygulamaları
Selfie, insanların cep cihazlar üzerinden şahsi portre resimlerini çekmesi ve ayrıca bu fotoğrafları sosyal ortamlarda paylaşması olarak hayatımıza girdi. Oldukça çok süratli bir biçimde dünyaya yayılan Selfie modasına 7'den 77'ye herkes ayak uydurdu. Dünyaca ünlü sanatçılardan, devlet adamlarına dek herkes sosyal ağlarda Selfie resimler paylaşabiliyor.
Sizde kendi çevreniz ve de dostlarınız için sosyal ağlarda Selfie resimler çekip paylaşmak düşüncesindeyseniz işte size birbirinden mükemmel uygulamalar.

Özellikle Android ve de iOS telefonlarınızda mükemmel selfie fotoğraflar çekmenizi sağlayan uygulamalar vardır. Biz de size bu selfie programlarını sunuyoruz.



1. Retrica Apk indir


Yüzlerce efekt ve ayrıca resim efekt imkanları ile en muhteşem selfie programlarından birtanesi de Retrica yazılımıdır. Hem Android hemde iOS için yapılan Retrica programını bedava olacak şekilde indirip kullanabirlirsiniz.




eset_antivirus.png
[h=1]DOSYALAR[/h]
Boyut: 35,4 Mb
Retrica.apk





2. Instagram Apk indir


En harika resim editleme ve de paylaşma programlarından birtanesi de Instagram yazılımıdır. Instagram programı şayet selfie programı olarak geliştirilmese de kullanıcılar sık sık Instagram’ın nimetlerinden faydalanarak selfie fotoğraflar çekip paylaşıyor.

iOS, Android ve de Windows Phone için ücresiz sunulan bu uygulamayı indirip selfie resimler yapabilirsiniz.




eset_antivirus.png
[h=1]DOSYALAR[/h]
Boyut: 10,77 Mb
instagram.apk





3. Snapchat Apk indir


Snapchat adlı söz konusu program selfie resimler çekmek adına oluşturulmuş bir yazılımdır. Android ve iOS cihazlar adına geliştirilen bu anlık resim çekme ve paylaşma yazılımı Snapchat özellikle de yurtdışında fazlaca kullanılıyor. Programın Türkçe dil desteği dahi bulunuyor.




eset_antivirus.png
[h=1]DOSYALAR[/h]
Boyut: 29,15 Mb
Snapchat.apk



 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst