gittigidiyor

İOS 2016 Yılının En iyi Android internet Tarayıcılar

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
2016 Yılının En iyi Android internet Tarayıcıları
Akıllı telefon ve tablet için çok miktarda web tarayıcı uygulaması vardır. Öyleyse en hızlı ve de en basit biçimde internete bağlanmamızı sağlayacak tarayıcılar hangileri? İşte başarılı internet tarayıcıları.Akıllı telefon ve tablet cihazlarla internete erişmek amacıyla ilk olarak cihazımızda Google Chrome ve de bazı cihazlarda ön yüklü gelen orjinal internet tarayıcı programları bizleri karşılıyor.

Ancak bir sürü kullanıcı, bu programları elverişli bulmadığı için değişik alternetiflerin arayışına başlıyor.

Fakat Android'in yazılım mağazasında o kadar çok internet browser bulunuyor ki, hangi internet tarayıcısı iyi yahut hangi internet tarayıcısı kullanışlı bilemiyor ve bir çok değişik uygulamayı deneyip hangisinin çok iyi olduğunu anlamak zorunda kalıyoruz.

Lakin bundan böyle, tarayıcı uygulamalarını tek tek denemenize ihtiyaç kalmadı. Biz Cepkutusu.com ekibi olarak, en iyi uygulamaları sizler için bir araya topladık.

İşte Android ile birlikte çalışan cihaz veya tabletlerinizde çalıştırabileceğiniz, başarılı web tarayıcı programlarının ilk kısmı.

Dolphin Browser Apk indir


Uzun bir süredir Android'in en harika tarayıcı programlarından biri olan Dolphin, Firefox ve Chrome gibi tarayıcıların gelişimi vasıtasıyla arka planda kaldı.
Fakat Dolphin Tarayıcısı, geçtiğiniz aylarda aldığı yeniliklerle birlikte, en iyi Android tarayıcılarından birisi olmaya devam ediyor.
Eklenti desteği ile birlikte dikkat çeken Dolphin Browser, tema destekli kullanımı basit bir arayüze sahip.
eset_antivirus.png
[h=1]DOSYALAR[/h]
[15,13 Mb]
Dolphin-Browser.apk





Firefox Browser Apk indir


Dolphin Browser tanıtımında anlattığım gibi masa üstündeki performansını, Android cihazlara getiren Firefox Tarayıcısı gene en mükemmel web tarayıcı uygulamalarından birtanesi.
Firefox Sync ile birlikte masa üstündeki yer imlerini ve tarama geçmişinizi Android cihaz ve ayrıca tabletinize getiren Firefox, masaüstündeki bilgilerinizi, mobile taşıyabiliyor.
Dolphin'in aksine beyaz 1 arayüze sahip olan Firefox Tarayıcısı, geceleri kullandığınız taktirde uykunuzu kaçırabilir.
Firefox un Eklenti desteği Dolphine göre çok az olmasına rağmen, arayüzü çok iyi olan Firefox Browser, deneyebileceğiniz başarılı tarayıcılardan biri.
eset_antivirus.png
[h=1]DOSYALAR[/h]
[34,34 Mb]
Firefox-Browser-for-Android.apk





Next Browser Apk indir


Android'in popüler yazılım geliştirici ekiplerinden birisi olan Go tarafından geliştirilen Next Browser, kullanım kolaylığı ile birlikte öne çıkıyor.
Eklenti desteği ile gezinti süratimizi değiştirebileceğiniz, gece fonksiyonu vasıtasıyla geceleri rahat çalıştırabileceğiniz Next Browser, daha öncekiler gibi beyaz bir arayüze sahip.
Çabuk çalışması ve ayrıca rakiplerine kıyasla çok daha hafif olan Next Tarayıcısı, tamamı ile ücretsiz olacak şekilde kullanılabiliyor.
eset_antivirus.png
[h=1]DOSYALAR[/h]
[3,84 Mb]
Next-Browser-for-Android.apk





Opera Browser Apk indir


Bütün tarayıcılardan ziyade hafifliği ve düşük kota kullanımı ile öne çıkan Opera, Firefox'ta yer aldığı gibi masaüstündeki başarısını, Akıllı telefon ve tablet telefonlara taşıyor.
Az hafıza ile giriş seviye Android cihazlarda bile tam performans ile çalışabilen Opera, en çabuk Android tarayıcılarından birisi olarak öne çıkıyor.
eset_antivirus.png
[h=1]DOSYALAR[/h]
[8,49 Mb]
Mobile-Classic.apk





Yandex Browser Apk indir


Yine Opera'da belirttiğim gibi Google Chrome tabanlı olan Yandex Tarayıcısı, basit arayüzü ile dikkat çekiyor.
Akıllı satır adındaki arama ve ayrıca url çubuğu ile birlikte kullanımı basit olan Yandex Browser'ın esas ekranına, dilediğiniz web kısayollarını ekleyebilirsiniz.
Opera desteği ile yapılan Turbo fonksiyonuna de sahip olan Yandex Tarayıcısı, web sayfalarını çok hızlı şekilde görüntüleyebiliyor.
eset_antivirus.png
[h=1]DOSYALAR[/h]
[29,74 Mb]
Yandex-Browser.apk
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst